Ugrás a fő tartalomra

Halacska


Valami régi papírt kerestem, nem találtam,de  a kezembe került egy tíz évvel ezelőtti hal sablonja. Csak egy picit változtattam rajta. Tudom, az egyik példány borzasztóan tarka. Azon próbálgattam az új takaró anyagait. Hááát, nem győzőtt meg, inkább pihentetem még ezt a tervet...

 Căutînd nişte hîrţoage vechi am găsit tiparul unui peştişor de acum zece ani.  Am făcut doar mici modificări. Ştiu, unul din ei e extrem de colorat. Am încercat la el combinaţia de culori pentru o pătură nouă. Păi, nu ştiu, nu m-a convins, amînez un pic proiectul...

Megjegyzések

Julcsi üzenete…
Igen, hozzád képest valóban tarka, de hidd el, a kislányok éppen így szeretik:)
csipkelelkű üzenete…
Melyik a borzasztóan tarka? A rózsaszín? Gáz, hogy nekem mindkettő tetszik? Mondjuk lehet, hogy egy nagy takarón tényleg sok egy kicsit, nem tudom, de halacskának nem rossz.
lili.constanta üzenete…
Mie imi place asa, "extrem" de colorat si de exotic! :)
L.Julcsi üzenete…
Én is keresem a "túl tarkát",de nem találom :)Szerintem mindkettő úgy jó,ahogy van és a csíkos tetszik jobban.
Juhizs üzenete…
Nekem is tetszenek :-)
Csipkeherceg üzenete…
Kreatív blogger díj!
Tőlem, Neked :)
A díjért "átvételéhez" kérlek látogass el a blogomba :)
Gomes üzenete…
Szerintem nagyon cukik lettek!! Nekem tetszik mind a kettő!
katafolt üzenete…
Na jó, ha nektek tetszik... :).Nem hagy nyugodni a dolog, csak megvarrom valahogy-valamikor azt a harsány takarót is. Lesz, amilyen lesz...

Lackó, kedves, hogy rám is gondoltál !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!