Ugrás a fő tartalomra

Repró

 

 Mondtam már többször, nekem valahogy sokkal nehezebb egy régi holmimat "lemásolnom", mint teljesen újat varrni pillanatnyi szeszélyem szerint. Azért a country szíves táska utánérzete is elkészült valahogy...

Am spus de mai multe ori, cumva mi-e mult mai greu să "mă copiez "decît să fac ceva nou după capriciile mele de moment. De data asta am refăcut  geanta mea maro stil country...

Megjegyzések

csipkelelkű üzenete…
Micsoda színek...
Móni üzenete…
Nagyon szép lett!
Én sem szeretem magamat másolni, mindig olyan erőltetettnek érzem a másolatot. Ezen a táskán mindenesetre semmi ilyen nem látszik :)))
katafolt üzenete…
Köszi, lányok.
Móni, milyen igazad van, erőltetett is, pont azon erőlködtem, hogy a végeredményen ne látszodjon, hogy nem éppen spontán született :)
Kaoka üzenete…
Imádom, ahogy össze tudod válogatni az anyagokat. Már szinte nem is lehet nyomonkövetni amiket varrsz, olyan mennyiséget és ráadásul minőséget produkálsz. Bocsi, hogy képtelen vagyok mindenre reagálni, de semmit nem hagynék ki nálad, hogy ne nézzem meg. :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!