Ugrás a fő tartalomra

Gemini


Ikreknek varrtam megint. Most két kisfiúnak. Az volt a kérés, hogy legyen rajtuk valami fiús rátét és a srácok neve. Egyik kék legyen, másik zöldes.A kék takaró színvilágához ez a régebbi munkám volt a kiindulópont, a zöldeshez meg ez.Am făcut din nou pături pentru gemeni. De această dată pentru doi băieţei. Mi s-a cerut să aplic un motiv specific băieţilor şi numele lor. Una să fie în nuanţe de albastru, celalaltă cu verde. Culorile păturii albastre îşi au sursa în această lucrare mai veche, iar pentru cea verde m-am inspirat de aici.

Megjegyzések

Móni üzenete…
A zöldes nagyon-nagyon tetszik. A kékes is, csak kár, hogy nem tehettél bele zöldet :D
Dia üzenete…
mivel kékmániás vagyok, nekem a kék nagyon tetszik, de az összes takaródtól mindig elolvadok, annyira gyönyörűek.
katafolt üzenete…
Móni, hát micsináljak, ha nem kértek bele ;-)

Köszönöm, Dia, örvendek, hogy tetszenek a takaróim!
Amaranta üzenete…
Mindkettő tetsz, de a zöldes azért jobban, mert az Agenor színvilága. Andráskáé meg inkább a szivárvány összes színe jelenleg. Abból, hogy fogok takarót összehozni, pedig a legkönnyebbnek tünik.
katafolt üzenete…
Lehet, hogy találomra kellene, összegyűjtesz egy nagy halom tarka anyagot és bevonod a fiadat is a válogatásba. Akkor biztosan még jobban fogja szeretni.
Amaranta üzenete…
Ez jó ötlet, köszönöm! Nem is tudom, hogy miért nem jutott eszembe, mikor imád körülöttem lebzselni, ha varrok!?

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!