Ugrás a fő tartalomra

Kékes, kockással Tudom én, a péntek du. fél hat nem a legmegfelelőbb időpont az árufeltöltésre, de ez a takaró friss, most lett kész, nincs türelmem hétfőig várni. Megy a boltba.

Ştiu, ştiu, vineri după masă la cici jumate nu e tocmai ora potrivită pentru a încărca marfă în magazin, dar pătura asta e proaspătă, acum am terminat-o şi nu am răbdare să aştept pînă luni. Deci merge în magazin.

Megjegyzések

patonaifabian üzenete…
A takaró csuda szép (mint mindig) s én sem bírom kivárni a megfelelő időpontot:)
katafolt üzenete…
Á, nem számít, majd csak elkel így is :D
Szeretnék adni neked egy díjat. Ha szeretnéd átvenni, nálam megteheted.Kérlek fogadd olyan szeretettel tőlem,mint amilyennel adom. Judit Gratulálok ehhez az édes pihe-puha takaróhoz! :)
katafolt üzenete…
Köszönöm, Judit, kedves vagy, de én nem...nna, nem akarok magyarázkodni, csak már nagyon sokszor írtam, miért nem veszek ebben részt. Van is egy logo itt, balra fent :).
De azért köszönöm, hogy rám is gondoltál!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!