Ugrás a fő tartalomra

Visszamanó :(Ez a madárlátta takaró, miután megjárta a fővárost, visszatért hozzám...és a boltba is.

Această pătură, după un drum lung şi inutil pînă în capitală s-a întors la mine...şi în magazin.

Megjegyzések

Anna, üzenete…
NAAA, mi baj lett???
:(
(nem felejtettelek el, csak időmmel volt baj a héten... ami késik nem múlik)
katafolt üzenete…
Valaki megrendelte, aztán mégsem vette ki a postáról a csomagot :((

Ráér, ne siesd el :)
Mammka üzenete…
Ó,pedig milyen szépséget vesztett vele....
Nem szomorodtál el?Remélem,hogy nem!
Aledi üzenete…
Hát ez nagy disznóság, már bocsánat. De ezek szerint nem is lett volna jó gazdája.
Csilla üzenete…
Hogy utalom az ilyen embereket, sajnos nekem is volt ilyen tapasztalatom a boltommal. Aledinek igaza van, nem lett volan jo gazdaja.
katafolt üzenete…
Feldühített a dolog, de még mindig jobb, mintha elveszett volna a csomag. Nem számítottam ilyenre, a megrendelőnek csupa jó visszajelzése volt a boltban.
Történhetett is vele valami, vagy csupán kifogyott a pénzből, ki tudja. Az biztos, ha jelentkezne is, nem küldeném el újra. hacsak előre ki nem fizeti, a háromszoros postaköltséggel együtt.
Ágni üzenete…
Nagyon szép munka! Kár, de majd akad más, jobb gazdája..
Vacskamati üzenete…
Óó, én nem is tudom, hogy mered utánvéttel küldeni.. Egy eladónak sokkal fontosabba hírneve, mintsem hogy azzal kockáztatná, hogy akár egy árut nem küld el, szóval én csakis úgy postázok, hogy már a számlámon a vételár- és természetesen a postaköltség is. Nem hinném, hogy ez csökkentené a forgalmad. :) Kár érte, mert nagyon szép kis manó és takaró.
katafolt üzenete…
Agni, köszi, üdv nálam! Nem lesz gond vele, de ez azért rosszul esett ( Ugye, tudod, hogy vannak közös ismerőseink ? Kaiserék rokanaim :))

Vacskamati, nálunk ez a szokásos, sokkal ritkábban kérik futárral vagy átutalással fizetve. Nem szokott bajom lenni vele( illetve de, ez a harmadik ilyen csomagom)
és szeretem így küldeni, mert ez egyben az ajánlottnak is helyettesítője és olcsóbb, mintha utánvét nélkül küldeném ajánlva.Azt nem állítomk, hogy csökkene a forgalmam, de sok vevő szereti úgy érezni, hogy választhat és ha ezt akarja választani, én vállalom a kockázatot. Aztán meg duzzogok.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!