Ugrás a fő tartalomra

Gombhoz a kabátot Volt ez a régi fajta manóm, a tulipános ládából került elő. Varrtam neki szívzsebes, puha takarót. Ezúttal vastagabb vatelinnel béleltem, így nehezebb volt tűzni, ezért, és hogy jó puha maradjon, csak a varrások mentén steppeltem le.


A boltban .

Mi-a rămas un spiriduş din modelul vechi, l-am găsit în lada de zestre. I-am cusut o pătură moale cu buzunar în formă de inimă. Am folosit acum vatelină mai groasă, matlasarea a mers un pic mai greoi, de aceea, şi pentru că nu am vrut să pieardă din moliciune, am matlasat doar pe cusuturi.


În magazin.

Megjegyzések

bemka üzenete…
Mindig-mindig megcsodálom amiket készítesz.Harmónia, kreativitás,gyönyörűség :)
GumiPók üzenete…
Jó lehet nálad kismanónak lenni. :)
KisVirág üzenete…
Tele van szívvel, ez nem csak rátűzve tény, hanem lerí róla :))
dióhéj üzenete…
hű azok a régiségek...érdekes a valós környezetemben alig van valaki, aki értékeli ezt a mániámat...ezért is jó a net, mert itt hasonszőrűekre bukkanhat az ember :)
katafolt üzenete…
Kösz, lánzok :)

Dióhéj, nálam se nagyon értékelik, a gyermekeim megszokták, a többiek hümmögnek.
De legalább már tudják, ki örülne a rokonságban egy régi mozsárnak, kimustrált lámpának...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!