Ugrás a fő tartalomra

Pech Ne kérdezzétek hogyan, nem tudom, de sikerült :(. Kivágtam egy teljesen kész falvédő szegőpántját.
El kéne tüntetni valahogy a baleset nyomát. Valakinek valami jó tippje? Nekem csak a félbehajtott jojó jutott eszembe...HELP!

Nu mă întrebaţi cum, am reuşit să tai din greşală bindingul unui peretar abia terminat. Are cineva o idee salvatoare? Altceva decît un yoyo îndoit nu-mi vine în minte...HELP!

Megjegyzések

kastanie üzenete…
...vagy egy bogár, lepke, térbeli szárnnyal, vagy egér?
dióhéj üzenete…
szerintem applikálj rá egy hasonló virágot, vagy bármi motívumot, ami van a takarón, az egyik szirmát kicsit áthajtva a túloldalra, kivételesen kézi pelenkaöltéssel...kutyafáját :(
Abile üzenete…
Mivel cica is szerepel rajta, el tudnék képzelni egy menekülő egeret, amint a másik fele már átért a takaró hátoldalára, vagy akár le is lóg róla :o)
lili.constanta üzenete…
Forte frumos peretarul! O floricica aplicata care sa iasa din cadru... poate?
dióhéj üzenete…
Abile, ez irtó jó ötlet :)
katafolt üzenete…
Köszi, lányok, minden ötlet nagyon jó!
A baj csak az, hogy alatta is virág van, tehát valami egyéb kell. Az egérke is tetszik, de azt hiszem zsúfolt lenne.
Gondolkozom még azon, hogy térbeli leveleket varrok,úgy, hogy egyik ráfeküdjön az eltakarnivalóra.

Mersi, Lili, floarea e o idee buna, pacat, ca sub locul accidentului e tocmai o floare...acum ma gandesc sa cos frunze...
Zazálea üzenete…
ötletem nincs, de ez egy ilyen nap lehet :o(
megmutatod majd a javítást is? :o)
Marcsi és Ági üzenete…
Ne gondold, hogy igénytelen vagyok, de nem lenne egyszerűbb inkább kb 10-20 cm-en kicserélni a szegőpántot? Rendben, tudom, hogy látszik a toldás varrása....de az szerintem nem baj. A munkán körben amúgy is kell még valahol lennie varrásnak. Annyira a szélen van a vágás, hogy akár mit fogsz rátenni, az csak vonzza a tekintetet. Én inkább cserélném annak a résznek a szegését, az sem több munka, mint amivel igényesen eltakarod.
Lonci (Győr) üzenete…
Nekem is az egér ötlete tetszik!
katafolt üzenete…
Zaza, mutatom, persze, de még pihentetem egy kicsit.Minden ötlet
megszivlelendő, gondolkozom még.

Marcsi(vagy Ági?), erre is gondoltam, maradt is a pántból, csak ne utálnék annyira bontani...

Lonci, az égér tényleg nagy ötlet, ha nem itt, majd egyszer máshol felhasználom.
csipkerózsika üzenete…
Magamból kiindulva én akkor nyugodnék le,ha azt az oldalt saroktól sarokig lecserélném.Így egyáltalán nem lenne feltűnő javítás.Ha csak valamit varrnék rá,mindig az jutna eszembe,hogy lyukas alatta..:)
martimez üzenete…
Nincsen textil" katafoltos" címkéd ? Csinálj egyet, ha nincs.Szerintem az is jól nézne ki.
Vacskamati üzenete…
Nekem is rögtön az jutott eszembe, mint Martimeznek: Pont egy márkajelzésnyi helyen történt baleset. :D
katafolt üzenete…
Az a baj vele, hogy hátul is belevágtam jó fél centit, a címke azt nem takarná el. Persze, lehetne úgy varrni, hogy pont oda érjen a márkajelzés sarka. Köszi ezt a tippet is :)
borcsamama üzenete…
Kata, én is a szegőpánt cseréjére szavazok. Bármivel takarod el, - gondolom használni fogják, mosni is- előbb-utóbb ki fog bomlani. Nem tudod olyan stabilan megvarrni hogy ez ne következzen be.
Ejjkukk üzenete…
Azaz, egy márkajelzésnyi hely! KÉtoldalas márkajelzés? Szerintem is az lenne a legjobb, de hogy őszinte legyek nekem a félbehajtott jojó is tetszene!
Geta Grama üzenete…
Daca e pe latura care se agata, fa o agatatoare si mascheaza taietura cu ea !
Daca nu, sper ca ti-a dat altcineva o idee salvatoare.
Amaranta üzenete…
Bontani mindenki utál, de szerintem is inkább cseréld le a ferdepántot. A rátétek is nagyon jó ötletnek tűnnek, de a gyerekek a kilógó részt gyepálják előszeretettel.
Bea üzenete…
Szerintem is csere: így megmarad az összkép és nem lesz benne törés.
Én is utálok bontani.
katafolt üzenete…
Úgy tűnik, elsöprő többséggel a bontásra szavaztok :) Még nem döntöttem, elment a kedvem tőle, inkább csinálok mást, majd valamikor meglesz ez is.

Geta, baiul e ca taietura e in egala masura pe ambele parti. Am primit cateva idei interesante, cu aplicatii tridimensionale, dar majoritatea fetelor sustin ca ar trebui sa desfac bindingul si sa-l inlocuiesc...
La Viajerina üzenete…
Nu stiu ce a zis toata lumea, (ma rog, majoritatea :) ), dar iata vin si eu cu o idee: as inlocui o bucatica de binding, eventual cu un petic contrastant, ca si cum bindingul ar fi din bucati si el, nu numai paturica! Un 10-15 cm, nici prea mult, nici prea putin... Sper sa gasesti solutia potrivita!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!