Ugrás a fő tartalomra

Lili, Lolli


Nagy örömömben, hogy ilyen szép testnek való anyaghoz jutottam, körbevarrtam több, mint egy tucatnyi kicsi babatestet, hogy legyen tartalékom. Most, amint hasztalan próbálom rendszerezni a tonnányi anyagmaradékomat, minduntalan kezembe akad egy-egy szép anyagdarab, ami babaruhának kínálkozik. Hát  gyorsan ruhába bújt Lili és Lolli. Bár utóbbinak sincs barna szemöldöke :).

Már a boltban.

 În marea mea bucurie că am reuşit să cumpăr o mare bucată de material ideal pentru păpuşi, am cusut repede o grămada de corpuri, ca să am cu ce lucra la nevoie. Acum, cînd  încerc, în zadar, să mă organizez cumva cu tona de rămăşite, tot găsesc bucăţele de materiale frumoase, tocmai pentru rochiţe de păpuşi. Aşa s-a întâmplat să îmbrac încă două: Lili şi Lolli. 


Deja în magazin.

Megjegyzések

illesreka üzenete…
De jó, hogy ebből a babából ilyen sok és ilyen édesek születnek! Még mindig nagyon tetszenek!!!:-))))
lili.constanta üzenete…
Preferatele mele sunt Mimi si Lili! :))
Vacskamati üzenete…
Hehe.. nálunk meg Lili és Lilla lettek a Waldorf lányok a keresztségben. :D

Édesek ezek a maradékfaló babócák.. (Bár mindig figyelmeztetnem kell magam, hogy nem is olyan mütyürök, ahogy én képzelem- a kép alapján tenyérnyi méretűnek gondolnám.. olyan igazi, pici marokbabának. :D)
ElizAniko üzenete…
Ezek nagyon aranyosak !
katafolt üzenete…
Réka, még készül több hasonló.

Chiar, Lili, am folosit numele voastre :))

IO, Lili és Lilla :), adja magát, úgy látszik. Nem mütyürök, bát tudnám olyan kicsiben is megvarrni.

Köszi, Anikó!
Móni üzenete…
Nagyon arnyosak ezek a kicsi tömzsi babák (is)! BÚÉK
copilarim üzenete…
Papuselele pe care le faci sunt superbe!!
katafolt üzenete…
Köszi, Móni, nektek is! Kicsit elkéstem a válasszal, a spemböl kotortam elő pár levelet és megjegyzésről való értesítést.

Mulţumesc mult :)
Ibolya üzenete…
Azt szeretném megtudni, hogy a babák haja valami speciális fonal, sima vastag fonal, vagy szétsodrott fonal, vagy ne kérdezzem, mert műhelytitok? Annyira szépek, jó lenne újra kipróbálni, mert megvallom, babát én is varrtam már egyszer, csak elajándékoztam, igaz, rég volt.
Köszönöm, és szép napot.
katafolt üzenete…
Nem titok, Ibolya, frissen bontott fonalból van a hajuk.
Ibolya üzenete…
Erre tippeltem magam is, köszönöm.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!