2011. május 9., hétfő

Lili, Lolli most barnábanNagy nehezen rászántam magam, hogy belevágjak a kedvenc anyagomba ( nagyon kevés van belőle) és abból varrjak babaruhát. A hajnakvaló még két babára elég. Kár, hogy nem találok több ilyen fonalat sehol.
Babák a boltban.

 M-am decis cu  greu să tai acest superb material (am doar un pic din ea) pentru hăinuţe de păpuşi. Din firele folosite la părul lor mai am cam pentru două, păcat că nu mai găsesc nicăieri din acest fir superb în degrade.
Păpuşi în magazin.

2 megjegyzés:

dióhéj írta...

hű de meg tudom érteni ezt az érzést....most hirtelen eszembe jutott az ötlet, hogy kéne kis könyvecskét csinálni kedvenc anyagokból, amibe maradék kicsike mintákat ragaszt az ember lánya, legalábbis nekem sok olyan kedvencem van, amihez valószínűleg többet nem jutok hozzá...asszem meg is csinálom, nincs kedved csatlakozni és akkor már lehet mozgalom :)

katafolt írta...

Hmmm, nem is rossz ötlet, ilyen rendetlen,renszertelen-szertelen személynek, mint én vagyok, meditációs gyakorlat is lehetne :). Én az aplikációimat készülök már sok éve megvarrni és lefűzni, de eddig csak egy készült el...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin