Ugrás a fő tartalomra

Lili, Lolli most barnábanNagy nehezen rászántam magam, hogy belevágjak a kedvenc anyagomba ( nagyon kevés van belőle) és abból varrjak babaruhát. A hajnakvaló még két babára elég. Kár, hogy nem találok több ilyen fonalat sehol.
Babák a boltban.

 M-am decis cu  greu să tai acest superb material (am doar un pic din ea) pentru hăinuţe de păpuşi. Din firele folosite la părul lor mai am cam pentru două, păcat că nu mai găsesc nicăieri din acest fir superb în degrade.
Păpuşi în magazin.

Megjegyzések

dióhéj üzenete…
hű de meg tudom érteni ezt az érzést....most hirtelen eszembe jutott az ötlet, hogy kéne kis könyvecskét csinálni kedvenc anyagokból, amibe maradék kicsike mintákat ragaszt az ember lánya, legalábbis nekem sok olyan kedvencem van, amihez valószínűleg többet nem jutok hozzá...asszem meg is csinálom, nincs kedved csatlakozni és akkor már lehet mozgalom :)
katafolt üzenete…
Hmmm, nem is rossz ötlet, ilyen rendetlen,renszertelen-szertelen személynek, mint én vagyok, meditációs gyakorlat is lehetne :). Én az aplikációimat készülök már sok éve megvarrni és lefűzni, de eddig csak egy készült el...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Nem tartunk tehenet

Nem volt könnyű meggyőzni a tizenhatévest, hogy engedje ezt a bocit felrakni a boltba :).

N-a fost simplu s-o conving pe adolescenta mea să lasă această văcuţăîn magazin :)