Ugrás a fő tartalomra

Árva macskaRendelésre dolgozni nehéz. Átbeszélhetjük akárhányszor, hasztalan igyekszem, néha így is melléfogok. Ez a macska nem tetszett a megrendelőnek, visszajött hozzám. Meg is feledkeztem róla, őszintén szólva majd hogy el nem dugtam, ne is lássam, ki akarna nap mint nap szembenézni a kudarcaival; most úgy gondolom, menjen mégis a boltba, hátha valaki örökbe fogadná szegényt. E greu să lucrez la comandă. Chiar dacă discutăm de mai multe ori, degeaba mă străduiesc câteodată tot o dau în bară. Acest pisoi nu i-a plăcut clientei, s-a întors la mine. Am şi uitat de el, sincer, aproape l-am ascuns să nu-l mai văd, cine ar vrea să dea ochii cu propriul eşec;Acum cred că merită un loc în magazin, poate cineva îl îndrăgeşte şi îl va adopta.

În magazin.

Megjegyzések

dióhéj üzenete…
háde mé rendelt akkor ilyent? sose értem ezeket, a megrendelős aztán nem tetszikes dolgokat, de ez csak azért van, mert még nincs elég rutinom a megrendelésre eladásban :)
katafolt üzenete…
Lehet, hogy az "ilyent" másképp képzelte, és bárhogy igyekeztem, nem tal'ltam el...
Aledi üzenete…
Hát igen, egyértelműen szerencsésebb, ha az ember kedve szerint varr valamit, aztán kinek tetszik viszi. Csak halkan jegyzem meg, hogy én magam is jobban szeretek kész dolgokat venni, azt hiszem nem is mernék rendelni :)
A macsek pedig jópofa.
katafolt üzenete…
Én sem szeretek rendelni, annál sokkal jobban tudom mit akarok. Rendszerint meg is találom, csak az a baj, hogy kb. egy nullával hosszabb az ára, mint a többi hozzá hasonló, de kevésbé tetsző cuccnak.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!