2011. május 11., szerda

Árva macskaRendelésre dolgozni nehéz. Átbeszélhetjük akárhányszor, hasztalan igyekszem, néha így is melléfogok. Ez a macska nem tetszett a megrendelőnek, visszajött hozzám. Meg is feledkeztem róla, őszintén szólva majd hogy el nem dugtam, ne is lássam, ki akarna nap mint nap szembenézni a kudarcaival; most úgy gondolom, menjen mégis a boltba, hátha valaki örökbe fogadná szegényt. E greu să lucrez la comandă. Chiar dacă discutăm de mai multe ori, degeaba mă străduiesc câteodată tot o dau în bară. Acest pisoi nu i-a plăcut clientei, s-a întors la mine. Am şi uitat de el, sincer, aproape l-am ascuns să nu-l mai văd, cine ar vrea să dea ochii cu propriul eşec;Acum cred că merită un loc în magazin, poate cineva îl îndrăgeşte şi îl va adopta.

În magazin.

4 megjegyzés:

dióhéj írta...

háde mé rendelt akkor ilyent? sose értem ezeket, a megrendelős aztán nem tetszikes dolgokat, de ez csak azért van, mert még nincs elég rutinom a megrendelésre eladásban :)

katafolt írta...

Lehet, hogy az "ilyent" másképp képzelte, és bárhogy igyekeztem, nem tal'ltam el...

Aledi írta...

Hát igen, egyértelműen szerencsésebb, ha az ember kedve szerint varr valamit, aztán kinek tetszik viszi. Csak halkan jegyzem meg, hogy én magam is jobban szeretek kész dolgokat venni, azt hiszem nem is mernék rendelni :)
A macsek pedig jópofa.

katafolt írta...

Én sem szeretek rendelni, annál sokkal jobban tudom mit akarok. Rendszerint meg is találom, csak az a baj, hogy kb. egy nullával hosszabb az ára, mint a többi hozzá hasonló, de kevésbé tetsző cuccnak.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin