Ugrás a fő tartalomra

Árva macskaRendelésre dolgozni nehéz. Átbeszélhetjük akárhányszor, hasztalan igyekszem, néha így is melléfogok. Ez a macska nem tetszett a megrendelőnek, visszajött hozzám. Meg is feledkeztem róla, őszintén szólva majd hogy el nem dugtam, ne is lássam, ki akarna nap mint nap szembenézni a kudarcaival; most úgy gondolom, menjen mégis a boltba, hátha valaki örökbe fogadná szegényt. E greu să lucrez la comandă. Chiar dacă discutăm de mai multe ori, degeaba mă străduiesc câteodată tot o dau în bară. Acest pisoi nu i-a plăcut clientei, s-a întors la mine. Am şi uitat de el, sincer, aproape l-am ascuns să nu-l mai văd, cine ar vrea să dea ochii cu propriul eşec;Acum cred că merită un loc în magazin, poate cineva îl îndrăgeşte şi îl va adopta.

În magazin.

Megjegyzések

dióhéj üzenete…
háde mé rendelt akkor ilyent? sose értem ezeket, a megrendelős aztán nem tetszikes dolgokat, de ez csak azért van, mert még nincs elég rutinom a megrendelésre eladásban :)
katafolt üzenete…
Lehet, hogy az "ilyent" másképp képzelte, és bárhogy igyekeztem, nem tal'ltam el...
Aledi üzenete…
Hát igen, egyértelműen szerencsésebb, ha az ember kedve szerint varr valamit, aztán kinek tetszik viszi. Csak halkan jegyzem meg, hogy én magam is jobban szeretek kész dolgokat venni, azt hiszem nem is mernék rendelni :)
A macsek pedig jópofa.
katafolt üzenete…
Én sem szeretek rendelni, annál sokkal jobban tudom mit akarok. Rendszerint meg is találom, csak az a baj, hogy kb. egy nullával hosszabb az ára, mint a többi hozzá hasonló, de kevésbé tetsző cuccnak.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Öröm :)

Köszönet Nathalie Locquen-nek a cikkért!

 Mulțumiri, Nathalie Locquen pentru articol!


Un grand merci à Nathalie Locquen pour cet article!