2011. május 8., vasárnap

Viharverten
Hamarabb hazaértem a szentgyörgyi vásárról, mint gondoltam. Nincs kedvem most sokat nyafogni, panaszkodni meg minek, nagyon röviden: összetörte a vihar a sátram, a romeltakarítás folyamatban, szerencsére az árukészlet nem szenvedett nagobb kárt, csak mosni-szárítani kell.A vadiúj sátramnak viszont annyi...A náthámra meg nagyon rásegített a megázás. Apránként azért majd felpakolgatom a boltba a faliképecskéket és babákat.
 Am ajuns mai repede acasă de la Sf. Gheorghe. Nu am chef şi nici nu are rost să mă plâng, foarte scurt: vântul m-a lăsat fără cort, acum încerc să adun urmele dezastrului, din fericire nu s-a deteriorat nimic iremediabil, (în afară de cortul nou-nouţ), trebuie doar să spăl şi să calc lucruşoarele. Gripa mea însă a prins un nou elan în urma ploii abundente. Cum mă adun un pic voi începe să postez câteva   tablouaşe şi păpuşi în magazin.

11 megjegyzés:

csutkailda írta...

Kata, nagyon sajnálom.:(
Ennek tükrében azonban nem bánom, hogy nem fogadtam a el a Veszprém Megyei Önkormányzat meghívását erre a vásárra.
Egyszer már voltám ám....... akkor szép élményekkel távoztam.

Kriszta írta...

Ó jaj, én is nagyon sajnálom. De jó, hogy az árukészletben nem okozott nagy kárt.

Marcsi és Ági írta...

Ó, de sajnállak!!!! Én biztos nyafognék és világvége hangulatom lenne.
Ági

katafolt írta...

Ilda, vacak idő volt-van, rengeteg az árus, idén sokkal több, mint tavaly, sok a nézelődő, a rossz idő ellenére is, vásárló már jóval kevesebb. szerintem én sem megyek többet, maradok a beltéri vagy fasátras vásároknál.

Kriszta, szerencsére csak pár kisebb képecske esett a sárba, azokat kimostam, a többi csak megázott és összegyűrődött a gyors pakolásban, már csak vasalnom kell.

katafolt írta...

Ági, rám jár a rúd mostanában ( sátorrúd, mondhatni), megvagyok edződve. Egyébként sem segítene a nyafogás. Ennél sokkal, de sokkal nagyobb gondjaim vannak.

Aledi írta...

Jaj, Kati, annyira sajnálom. Holnap írok.

orsolya vanessza kiss írta...

Jajj :( SajnáloM! :(

F.Gina írta...

De sajnállak, gondoltam rátok, látom a kinti híradóban, hogy mennyivel rosszabb nálatok az idő, mint itthon, pedig ez se piskóta :(( Rémes, hogy eddig minden hétvége ilyen ócska volt, egy csomó pénzkiesés mindannyiunknak :(( A fene egye meg.

katafolt írta...

Áginak: meg vagyok edződve, ugyebár, írni még csak-csak tudok, de ez a fránya billentyűyet egyszer kihúzza a dugót!

Adél, Vanessza, Gina, köszönöm az együttérzést. Nem lehet mindig, minden jó.

Bebi írta...

Én is sajnálom, ugyanebben a cipőben járok, szombaton Csopak mellett a vihar felkapta a vadiúj sátramat, összetört, vásárló alig...

katafolt írta...

Hát. Bebi,nagyon sajnálom, tudom, miről beszélsz :(

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin