Ugrás a fő tartalomra

AlapokEzen a ponton -fedlapok összevarrva- mindig elfog az a jól ismert és tökéletesen indokolatlan mindjárt kész-érzés :). Az eszem hiába tudja ( mert tapasztalta már, de hányszor!), hogy úgy a közepén járhatok a melónak, és az unalmasabb fele jön. Ez a lelkesedés rendszerint ad annyi lendületet, hogy hátfájással mit se törődve vessem bele magam az előttem álló vasalás-szabás-újabb vasalás-fércelés-tűzés-szegés-eldolgozás igazán nem túl lelkesítő monótóniájába folyamatába. Azért a hátfájást mellőzném inkább.
 És ezek itt még csak a takarók.

 Odată ajuns în acest punct - topuri asamblate- de fiecare dată mă cuprinde un sentiment binecunoscut şi totalmente nerealist, precum că termin imediat :). Degeaba ştiu, din experienţă că sunt abia la jumătatea drumului şi urmează partea mai plictisitoare. Acest entuziasm îmi dă avântul necesar pentru a mă arunca , în ciuda durerii de spate în monotonia procesul îndelungat de călcare-croire-călcare repetată-înseilare-matlasare-finisare. Deşi la durere de spate aş renunţa oricând.
Şi acestea sunt doar păturile.

Megjegyzések

Elena üzenete…
Acelasi sentiment il am si eu, ca sunt aproape terminate si de fiecare data ma insel! Dar cel putin am idee cum va arata la final. Curaj!
Abile üzenete…
Már ebben is rengeteg munka van, de tényleg a neheze még visszavan!
...tiktakro... üzenete…
Wow ! ce bine arata asa toate topurile...
Deci suntem doua care am renunta fara remuscari la durerea de spate :D
Ibuprofen, asta e secretul ;)...ieftin si bun.
Fércművek üzenete…
De jól néznek ki! Külön-külön is, de együtt... :))
katafolt üzenete…
Şi tu, Elene :)?

Eddig érdekesebb volt, Abile, aztán még a vége jó, amikor tényleg kész.

Da, exact, Teodora, de 400 :D.

Köszi, Judit, majd teljesen befejezve még jobb lesz, remélem.
lili.constanta üzenete…
Putzintica rabdare si gata!, se vor bucura multi copii! :)
katafolt üzenete…
Aşa sper, Lili :)
a Matula ikrek üzenete…
Milyen sokat ígérő kép! :o)
Számomra pont eddig tart a legjobb része a foltvarrásnak... :o), a többit legszívesebben másra hagynám!
katafolt üzenete…
Mondom ezt én is gyakran, de nem gondolom komolyan. Amíg bírom-győzöm, minden fázist magam akarok csinálni. Azt hiszem, az utolsó cérnaszál lenyisszentését sem bíznám másra :D.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!