Ugrás a fő tartalomra

AnnaMegjegyzések

Aledi üzenete…
Gyönyörű. A türkiz alapon rózsás anyag nagyon tetszik benne.
Bakarasz üzenete…
Csodaszép! Nekem is az az anyag tetszik a legjobban, és az összhatás gyönyörű, az eddigi kedvenc takaróm tőled, pedig már volt egy pár - mármint takaró is, és olyan is, ami engem elvarázsolt. :) Öröm nézni!
katafolt üzenete…
Az az anyag tényleg álomszép-egyébként kék, nem türkiz, csak a fotón tűnik annak. Még pár kocka és elfogy ez is, sajnos.
Bakterno üzenete…
Nagyon szuper!
Unknown üzenete…
Buna, vreau si eu sa-mi fac o cuvertura, dar nu gasesc nicaieri vatelina. Imi poti spune de unde cumperi tu? Eu sunt din Cluj
katafolt üzenete…
Köszi :)

Vatelină se poate comanda de la Texline Timişoara:
http://www.texline.eu/?page=articol&id=232

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!