2011. december 5., hétfő

Maci, Zsuzsi


Ennek a takarónak-párnának története van. Most nem mesélem el, álljon itt csak  a tanulság:  mától rendelést csak előlegfizetéssel vállalok. Ebből már sejthetitek, nem a boltba készültek, most mégis oda mennek.

 Acest set de pătură-pernă are povestea lui. Nu vi-l spun acum, să fie de ajuns morala: de azi  accept comenzi personalizate doar cu plata unui  avans.  Deşi nu le-am făcut pentru magazin, acum le găsiţi acolo.

6 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Huh...de sajnállak! Nem értem mi van ezzel a világgal (nekem az albérlőim nem fizetnek).

Vacskamati írta...

Katám, ez olyan bájos, hogy cseppet sem aggódnék, hogy nem kél el. Marad a bosszúság, és a megrendült bizalom. :((

MARIKA írta...

Sajnálom mert ezért más fontos dolgok maradtak el :(De olyan bájos hogy biztos gazdára fog találni.

Ui:
Még egyszer nagyon köszönöm kedves vagy máskor is (((:jöhetsz:)))

katafolt írta...

Eh, ilyen ez. Majd lesz valahogy.

Marika, ne aggódj, amit neked adtam át, azt egyéb miatt nem tudtam volna vállalni. Majd szólok, ha lesz még olyan.
Ezt a Zsuzsis-macis szettet még a nyáron rendelte a kliens, és nem csak ezt. Akkor elfogadtam a magyarázatát, hogy miért csak karácsony előtt tud majd fizetni. De mivel még mindig bizonytalan, nem tudok tovább várni rá.

Huligánlány írta...

Hát igen, ez nehéz kérdés, mert ha valami nagyon speckó, akkor igenis fizessenek előleget, hiszen nem biztos, hogy el tudod adni másnak... És amúgy is eldobom az agyam attól a hozzáállástól, hogy nekem, mint "szolgáltatónak" haptákban kell(ene) állnom, de ha a megrendelő lemondja, hát vegyem tudomásul... Nem is állok haptákban...

Aledi írta...

Á, pocsék dolog ez! Sehol máshol nem működik így, mint a kézműves szakmában. Egy szerelő már arra is pénzt számol fel, ha ránéz a csapra, naná, hogy az anyagköltségen kívül még előleget is kér. Amúgy... én sem szoktam kérni... de azt hiszem, ha névre szóló dolgokat rendelnek ezután arra majd fogok :) Gyönyörű egyébként, valóban, hamar elviszik majd, így ünnepek előtt (Nekem is van olyan rózsaszín virágos anyagom:)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin