Ugrás a fő tartalomra

Rosy bársonybanFárasztó már ez a sok pihenés... helyette inkább elővettem a félkész babákat és befejeztem ezt a bársonyruhás Rosyt. Fent is van a boltban.

Prea multă odihnă te oboseşte... mai bine scot păpuşile aproape terminate . Una, Rosy din catifea e gata! O găsiţi în magazin.

 

Megjegyzések

F.Gina üzenete…
De szép lett :)) De jó neked, hogy már alkotsz, én még keresgélem magam.
Aledi üzenete…
De szép! És milyen ügyes vagy! Nekem még nem füllik a fogam a varráshoz...
katafolt üzenete…
Lányok, rengeteg félkész cuccom maradt...Nagyon elszámoltam magam, egy csomó mindent nem bírtam már befejezni karácsonyig. Legalább van amit elővennem, ha elunom magam, s nem kell nagyon nagy kupit csapnom a nappaliban :). Nektek jó pihenést! Majd eljön a szorgoskodás ideje is.
Carmina üzenete…
La Multi Ani, Kati!
Multa sanatate si creativitate in 2012!
Carmina
Amaranta üzenete…
Igazi Újévi baba lett!

Boldog Új Évet Nektek! :-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!