Ugrás a fő tartalomra

Ajándék

Olyan,mintha már névnapom lenne,pedig nem is...ajándékot kaptam Teodorától.Az ékszer-szettet ő készítette,és kitalálta(honnan ?!),hogy szeretem a kéket.Köszönöm :-))

...de parcă aş avea ziua numelui,dar nu,nu încă...totuşi,am primit ceva splendid de la Teodora.Setul de bijuterii e creaţia ei şi a ghicit(cum ?!)că îmi place albastrul.Mulţumesc :-))

Megjegyzések

mammka üzenete…
Milyen szép!!!!Horgolva van?
katafolt üzenete…
Igen,a karkötő és a medál alapja horgolt,a zsínór kötve van,olyan kis,erre való szerkentyűvel,nem tudom,mi a becsületes neve,de az eredmény szép,egyenletes.
tiktakro üzenete…
Sa-ti poarte noroc si sa te bucuri de el cit mai mult!
Iti sta grozav!!!
Pupici...
"creatoarea" ;)))
Julcsi üzenete…
Mert megérdemled:-)
katafolt üzenete…
mersi,Teodora !


ugye :-)
Bea üzenete…
Nagyon szép ajándék!
(nem is tudom, honnan tudjuk, hogy szereted a kéket...:o)))))))
Abile üzenete…
Nagyon szép ajándékokat kaptál! :o) Ez a könyv nekem is meg van, egyszerű mégis szép dolgok vannak benne!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!