Ugrás a fő tartalomra

Fut,robog a kicsi kocsiIdeje volt valami igazán fiúsat varrni.Ez is bargello:csíkok-összevarr-henger-felszab-szétbont-összevarr és kész!A takaró 9o x 1o2,a párna ezúttal 27 x 46 cm.

Era timpul să cos un set pentru băieţi.Tot cu technica bargello am lucrat:am taiat dungi,le-am cusut impreuna,dupa care le-am cusut în tub,din care am croit iarăşi dungi de aceeaşi lăţime ca iniţial etc.

Megjegyzések

kastanie üzenete…
szép pontos, lehet majd a takarón autózni is, már parkoló is van
katafolt üzenete…
Merci :-)

Nahát,Kastanie,jó ötlet,gyerekszemmel nézted.
zazálea üzenete…
Te, ez nagyon demoralizáló ránk, sőt: RÁM nézve, hogy Te naponta varrsz valami szépséget, miközben ha én 2 valamit összevarrok, azt gondolom, hogy nagyot alkottam aznap... :)
katafolt üzenete…
Jaj,neee.Más az életformánk,másak a
lehetőségeink.S ne hidd,hogy néha nem cserélnék szívesen veled vagy bermelyikőtökkel.Azt hiszem,ha élőben ismernél,nem irigyelnél,csak csodálkoznál :-))
tiktakro üzenete…
ei bine, mie nu mi-ar strica un mic tutorial ( pas cu pas) cum faci cu tubul acela. :))) ce zici?
setul poarta "semnatura" ta, este inconfundabil si foarte dragutz.
katafolt üzenete…
Teodora,nu mai promit tutoriale,si asa aveti tot dreptul sa ma faceti mincinoasa :-) iti sunt inca datoare si cu geanta de vara.
martimez üzenete…
Olyan a tűzés,mintha a felhők között járnánk...Én még csak próbálgatom,de te már nagyon vágod...ezeket előre kirajzolod vagy csak úgy mész amerre gondolod?
katafolt üzenete…
Jaj,dehogy rajzolom,elképzelek valamit,elindulok valahogy,aztán,ahogy sikerül...minél kisebb a darab,annál inkább szót fogad.Sokat segít,ha nem túl magas az asztal és nem árt,ha van valami kesztyűd.Nekem a fiam kinőtt bicajoskesztűje vált be,nincsenek ujjai,ellenben jól tapad.
Abile üzenete…
Fantasztikusakat alkottál. Hány éve foglalkozol foltvarrással? Csak azért kíváncsiskodom, hogy van e még remény, hogy én is eljutok idáig. :o))))
katafolt üzenete…
Köszi,Abile.Majdnem 9 éve.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!