Ugrás a fő tartalomra

Bella


Tudom,hogy meglepő,de ez a baba a kis rózsaszín első változata.Elkezdtem valamit,aztán az alany valahogy önállósította magát,egészen más lett,mint amit én akartam.Akkor félre is tettem,nem nagyon tudtam mit kezdeni vele.Ma megenyhültem iránta,kapott ruhát és csipkés nadrágot és ettől megszelidült :-)

M-a surprins şi pe mine,dar această păpuşă e prima variantă a micuţei în roz.
Am început ceva după un anumit plan,care cumva a devenit total independent de mine şi de intenţiile mele.Atunci m-am supărat de ea,am pus-o la o parte.Azi am iertat-o,a primit rochiţă şi pantalonaş cu dantelă şi parcă s-a înblânzit :-)

Megjegyzések

mammka üzenete…
Szebb a ruhája,mint az enyém!!!!!:)
Csilla üzenete…
Ez is szép baba, jó lett a ruhája is.
Vacskamati üzenete…
Igen, valahogy tényleg lágyult a ruháktól... Szép holmit kapott. Nekem az arca miatt egyáltalán nem tetszett, mikor először mutattad, de most, kinagyítva látom csak, hogy milyen aprólékos hímzéssel készült.. elbűvölő. Szerintem egyébként a szemei ülnek túl közel egymáshoz, attól nem annyira barátságos az arca a nevetése ellenére..
katafolt üzenete…
Mammka,:-D

Köszi,Csilla.

Igazad van,IO,s még egyéb baja is volt,nagyon harsány lett a bordó száj és a narancsos haj miatt,valami tarka cuccal egészen más karaktert lehetett volna kihozni belőle.Kipróbáltam,de ijesztő volt,azért kapott ilyen egyszerű ruhát.
Ibcsy üzenete…
Imádom a ruháját:-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!