Ugrás a fő tartalomra

Bella


Tudom,hogy meglepő,de ez a baba a kis rózsaszín első változata.Elkezdtem valamit,aztán az alany valahogy önállósította magát,egészen más lett,mint amit én akartam.Akkor félre is tettem,nem nagyon tudtam mit kezdeni vele.Ma megenyhültem iránta,kapott ruhát és csipkés nadrágot és ettől megszelidült :-)

M-a surprins şi pe mine,dar această păpuşă e prima variantă a micuţei în roz.
Am început ceva după un anumit plan,care cumva a devenit total independent de mine şi de intenţiile mele.Atunci m-am supărat de ea,am pus-o la o parte.Azi am iertat-o,a primit rochiţă şi pantalonaş cu dantelă şi parcă s-a înblânzit :-)

Megjegyzések

mammka üzenete…
Szebb a ruhája,mint az enyém!!!!!:)
Csilla üzenete…
Ez is szép baba, jó lett a ruhája is.
Vacskamati üzenete…
Igen, valahogy tényleg lágyult a ruháktól... Szép holmit kapott. Nekem az arca miatt egyáltalán nem tetszett, mikor először mutattad, de most, kinagyítva látom csak, hogy milyen aprólékos hímzéssel készült.. elbűvölő. Szerintem egyébként a szemei ülnek túl közel egymáshoz, attól nem annyira barátságos az arca a nevetése ellenére..
katafolt üzenete…
Mammka,:-D

Köszi,Csilla.

Igazad van,IO,s még egyéb baja is volt,nagyon harsány lett a bordó száj és a narancsos haj miatt,valami tarka cuccal egészen más karaktert lehetett volna kihozni belőle.Kipróbáltam,de ijesztő volt,azért kapott ilyen egyszerű ruhát.
Ibcsy üzenete…
Imádom a ruháját:-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Nem tartunk tehenet

Nem volt könnyű meggyőzni a tizenhatévest, hogy engedje ezt a bocit felrakni a boltba :).

N-a fost simplu s-o conving pe adolescenta mea să lasă această văcuţăîn magazin :)