Ugrás a fő tartalomra

PIF Katónak

Az utolsó előtti percben elkészültem a PIF-ajándékokkal.Ezt a párnahuzatot Kicsikató kapta tőlem.Monicához menne a másik PIF,de azt még nem tudom megmutatni,mert őt nem érem el...

În penultima clipă am terminat cadourile-PIF.Această husă de pernă e pentru Kicsikató.Celălalt cadou rămâne secret până reuşesc să-l trimit la Monica.

Megjegyzések

csarab üzenete…
Igazi gyöngyszem! Mennyei Angyalka!A többi munkád is gyönyörűséges, de engem ezzel teljesen elkápráztattál, levettél a lábamról! :)
KicsiKató üzenete…
At elfelejtettem írni, nagyon tetszik, hogy a színvilágát hozzám igazítottad:)))) Igazán becsben fogom tartani (de azért használom, én spec. nem bírom, ha adok valamit és azt vitrinbe teszik és légmentesen lezárják...:)))
katafolt üzenete…
Kösz,Csarab !

Kató,én még a vitrint se bírom,mint olyant.Egy párnát nyúzni kell !

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!