Ugrás a fő tartalomra

Ló.Megint

A változatosság kedvéért... rózsaszínben :-)

O nouă pernă cu căluţ aplicat.De data aceasta în...roz :-)

Megjegyzések

szkornelia üzenete…
Ez nagyon kedves kis párna. Tetszik nekem. Klasszak a szinei is.
Amaranta üzenete…
Ez nagyon jó lett, még én is szívesen elfogadnám :-). Olyan jó érzékkel tudod egymáshoz válogatni az anyagokat.
Névtelen üzenete…
Nagyon szép! Igaza van Amarantának, mindig olyan harmónikusak a munkáid. Ettől olyan különlegesek :)
Csilla üzenete…
Nagyon jók a felhasznált anyagok és persze, hogy rózsaszínben is, hisz a kishölgyek is szeretik a lovakat (például Lilla is, még nem volt egy éves amikor az utcán sétálva ha szekérrel találkoztunk ő már csettintgetett is a nyelvével, szinte kirepülve a kocsiból, a kocsisok meg csak nevettek :o))
szarvasmici üzenete…
Helyes kis bumfordi lovacska. Ezt a párnát én is elfogadnám, olykor bolondulok a rózsaszínekért. Ma valahogy mindenki olyat mutatott, amit szívesen tudnék magaménak. Mi lehet a levegőben?
alíz üzenete…
csak szólni szeretnék,hogy az oldaladon a bal felső sarokban lévő "Luberon"-t megnyitva megnyílik egy hírdetés is, amit ha az ember be akar zárni,elég nagy bajba kerül,mert ezer újabb oldal nyílik meg,úgy,hogy a számítógépet csak szabálytalanul tudtam leállítani
alika
katafolt üzenete…
Köszi :-)

Mici,csak nem közeleg a szülinapod ?!

Alika,köszönöm,hogy szóltál,bár nálam nem csinálja,most jártam azon az oldalon linkekért,tk.most is nyitva van és nem történt semmi ilyen...szólnék a szervezőknek,de most javában kiállítanak :-),nincs senki gépközelben.
Bea üzenete…
Nagyon jó lett- ezt el is mentem, ha nem haragszol. :)
Jövő héten én is lovacskát kell varrjak, meg cicát, kutyát, pillangót... egy kislánynak.
Judit üzenete…
Jók az arányai, és ez a paci egyik kedvencem lesz, a pelenkaöltéssel nagyon bájos. Az egész olyan "kerek" pedig négyszögletes:)))
szarvasmici üzenete…
Á dehogy! Majd decemberben.
Szerintem arról lehet szó, hogy a napsütés meghozta a rózsaszín, virágos jókedvemet. Bár volt tegnap drappos-barnás táska, ami nagyon megtetszett.
Az is lehet ám, hogy egyszerűen mindenki szépeket alkot! :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!