Ugrás a fő tartalomra

Tündéri ismétlés



 Úgy esett, hogy egyik kedves megrendelőmnek nagyon megtetszett Tünde táskái közül a nagyobbik.
Pont ugyanolyant nem tudtam varrni most sem, de remélem, ez is lett annyira jó, mint az előző.
A tündérke azért ilyen nagy, mert az erősebb pelenkaöltést használtam(a gépemen a 46-os), hogy tartós legyen a rátét és ennél kisebb figurán nem nézne jól ki ez az erős varrás.

 S-a- ntîmplat ca o clientă să se-ndrăgostească de geanta mai mare dintre cele două pe care le -am făcut mai demult unei cunoştinţe. Geanta de acum nu e chiar identică cu prima, dar sper că e la fel de bună.
Zîna e mai mare, fiindcă am folosit cusutura de nr.45 de la maşina mea de cusut, care e o cusutură întarită, mult mai rezistentă, dar care nu arăta bine pe o aplicaţie miniatură.

Megjegyzések

Julcsi üzenete…
Ez a két szín együtt nagyon jó. És a táska formája is nagyon klassz!
Aledi üzenete…
Nagyon jó lett. Szépek a színei, aranyos a tündérkéd, és jó nagy a táska, lehet vele vásárolni :)
...tiktakro... üzenete…
"Vad" boabe de struguri cazute pe pamint....Ce combinatie frumoasa ai folosit! imi place mult....bucatelele de finet cu floricele dau un farmec aparte, cu adevarat "tomnatic" acestei genti....
katafolt üzenete…
Kösz, lányok, szeretem én is, talán egyszer varrok magamnak is-tündér nélkül :D.

Mersi, Alexandra, Teodora :)
Materialul cu floricele e de fapt ceea ce a rámas de la perna mea preferata: o catifea veche, de calitate.
Berry üzenete…
Remek lett a táska is! Kellemesek a színek és igazán vidám hangulatú!
Nézz be hozzám, vár rád valami!
katafolt üzenete…
Berry, köszönöm szépen, de tovább nem viszem, már nagyon sokszor leírtam, miért is nem játszom ilyent. A logo is azért van kint baloldalt :)
agomama üzenete…
nagyon tündéri
üdv
ambrus ágnes
facebook
Veronika üzenete…
Nagyon tetszik ez a táska. Esetleg megrendelésre csinálnál még egyet? Milyen árral?
Köszi
Vero
katafolt üzenete…
Köszönöm, Agomama!

Veronika, megbeszéljük magánban :).
Légy szíves, írj ide:
katafoltkukacgmailpontcom
Berry üzenete…
Kutattam és fordítottam! :) Bizony kiábrándító lehet, ha az ember csalódik... Én is voltam már ilyen cipőben, más témában. Viszont rájöttem, hogy nem szabad minden mögött ezt látni. Biztos így vagy ezzel te is. Én a díjat neked nem játékból, hanem őszinte értékeléssel szántam, tégy vele belátásod szerint! A babszemecskék akkor is elképesztőek! Egyediek és kreatívak! Ezt az elismerést az olvasóid részéről pedig így is úgy is be kell, hogy gyűjtsd! :) Hisz különben miért is osztanád meg velünk, amit alkotsz?!- ha nem azért, hogy másoknak is örömet okozz vele?! További jó munkát kívánok neked és én bizony rosszindulatú zárójelek nélkül fogok továbbra is gyönyörködni a munkáidban! :)
katafolt üzenete…
Berry, nem csalódtam, csak minden másképp van, mint amikor elkezdtem blogolni. Az ember lánya lelkesen beleveti magát mindenbe az elején, aztán valahogy megvátozik a hozzáállása.Az első néhány díj és játék nagyon jó volt, de az x-edikhez érve megkopik a varázs és addigra már nem akarsz mindent elmondani magadról. Én legalábbis nem.
Á, de mit is bizonygatok én itt...majd meglátod te is ;-)
Anca Miraut üzenete…
E superba gentuta, imi place mult! Esti cu adevarat talentata!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi