Ugrás a fő tartalomra

Haj


Megtaláltam a tökéletes babahajnak valót: kell hozzá egy sosem hordott  barna-rózsaszín
pulcsi, gyapjú-műszál keverék,  és egy pihenős délután. Lemértem, a három frizura 5 óra alatt készült el....piszok neház volt bontani ezt a fonalat. Lesz baba is hamarosan.

 Am descoperit materialul ideal pentru părul păpuşilor printrun pulover roz-maro mai vechi însă nepurtat vreodată, din fire amestec lană-poliester şi o după amează de far niente. Am verificat, am petrecut exact 5 ore cu coafura celor trei... tare greu s-a desfăcut acest fir.
Urmează să arăt şi păpuşi.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Tényleg jó ez a haj. Milyen fura, én előbb mindig összevarrom a testet a fejjel, csak utána kapnak arcot, hajat.
Silerika üzenete…
De mitől lesz ilyen göndör-böndör???? A visszabontott fonal ennyire nem kunkorodik ugye?
katafolt üzenete…
Ó, hát én is, de ezeket akkor csináltam, amikor dögrováson voltam és kifogytam a manókból.

De igen, Erika, ez attól ilyen, hogy frissen bontott.
Szera üzenete…
Nagyon jól néznek ki!:)
tHs üzenete…
ez nagyon tuti ötlet :D
Silerika üzenete…
:o))))) Amikor én bontok, már szorosan tekerem is fel a gombolyagra. Sosem tűnt fel, hogy ilyen göndör,mert rögtön cibáltam a gombolyagra a fonalat. Ha babahajat akarok egyszer, már nem fogom!! :o))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!