Ugrás a fő tartalomra

HatékonyságEz a poszt azoknak szól, akik irigyelni szokták a gyorsaságomat. Íme elkészült egy takaró, amit pár nappal... húsvét előtt kezdtem el. Hogy miért ilyen tarka? Mert volt nekem ez az életnagyságú eprekkel díszített anyagom és be kellett bizonyítanom, hogy nem is volt akkora hülyeség megvenni.
A boltban.

Acest post e dedicat celor care obişnuiesc să mă invidieze pentru faptul că lucrez relativ repede. Iată o pătură începută cu cîteva zile înainte de ...paşti. De ce e atît de colorată ? Fiindcă am avut acest material cu căpşuni de mătime naturală şi trebuia să-mi demonstrez că nu l-am cumpărat degeaba :).
În magazin.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Már hogy lett volna hülyeség? Minden anyag megtalálja előbb-utóbb a helyét . Ez a kis manó tökéletes.
Regisztráltam, szavaztam :)
Vacskamati üzenete…
:)) Még a nehezen elhasználható anyagokat is hatékonyan tudod falni. :)
katafolt üzenete…
Köszi :). Muszáj volt, nagyon nyomasztott, hogy má megint hazahoztam egy fölösleges rongyot!
Ili üzenete…
Nekem nem tűnik túl tarkának!! A gyorsaságod biztos a tapasztalatodon múlik !! Gondolom nem egy éve kezdtél el foltvarrással foglalkozni.
Nekem ez a takaró is tetszik!!!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!