Ugrás a fő tartalomra

Kék angyal Minden évben varrok kék angyalt. Soha nem határoztam el, hogy ez márpedig így lesz, nem is nagyon tervezem, de azért elkészül mindig, szinte magától ( és főleg valami helyett, valami határidős helyett, csakis). Most ilyen. Megy repül is a boltba.

În fiecare an cos şi un Înger albastru. Nu am decis să fie aşa, nici nu am plănuit, dar parcă se face singur ( şi mai ales în locul altuia, în locul a ceva de termen), an de an. Aşa a ieşit cel de acum. Pleacă zboară în magazin.

Megjegyzések

Julcsi üzenete…
Valami különös viszony fűz engem a kék angyalaidhoz:) De jó lenne tudni, hogy miért?
Ez is különösen tetszik!
bubsza üzenete…
Irtó helyes a kék angyalkád!Van benne valami varázslatos báj:)
kastanie üzenete…
Jó szín a kék egy angyalnak:-)

Azt nem értem magamon, hogy miért keresem a lábát? (gyerekek szoktak ilyesmit reklamálni:-))
katafolt üzenete…
Kösz :)

Jogos, Márta, jogos! A testvérem is számonkérte már, az elsőnek volt is lába, de nekem valahogy légiesebb. Lábbal olyan földhözragadtnak tűnt.
Aledi üzenete…
A kék nem igazán az én színem, de ez csodaszép. Hm... nekem nem hiányzik a lába, földig ér a ruhája :)
Alexandra üzenete…
Foarte frumos modelul de calendar de advent cu ingeras. Spor la treaba draga Kati, stiu ca pana la Craciun mai vrei sa faci multe. Te imbratisez. Sanda
katafolt üzenete…
Incerc :) Mersi, pupici!
Maria üzenete…
Milyen aranyos angyalaid vannak!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!