Ugrás a fő tartalomra

NyakékA csoportmunkákban az is a jó, hogy olyan stílust és technikákat is kipróbálok, amelyekre egyébként az életben nem vetemednék.
Például ezt a nyakéket. Nem tudom, hogy hordani fogom-e, de tetszik. A többiek munkáival együtt fent lesz hamarosan  a FATMM-blogon.

În proiectele de echipă îmi place mult faptul că încerc stiluri şi technici la care nu aş ajunge niciodată fără provocarea temei impuse. Ca acest colier.Împreună cu l ucrările celorlalţi va apărea  în curînd pe blogul FATMM.

Ehhez az anyag-és ötletjátékhoz  Veroniqure Grzesiak adta a témát. Ez volt az ihletanó kép:

Pentru acest joc de materiale şi de culori  Veroniqure Grzesiak a ales tema. Ne-am inspirat din acest colier.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Én hordanám :) Nagyon különleges, és szép.
Marcsi és Ági üzenete…
Húú, nagyon tetszik!!! Különleges, egyedi és finom darab. Én is biztos viselném :-))
Ági
Absolutely beautiful!
katafolt üzenete…
Köszi :) Kipróbáltam tegnap, de azon túl, hogy nem éppen az én stílusom, még szúr is egy kicsit. Gondolhattam volna, hogy az a gyönyörű szöszös szürke fonal nem igazán idevaló, de színben annyira passzolt.

Thank you, Kathleen!
Móni üzenete…
Nagyon izgalmas lett! Nekem is nagyon tetszik.
Elena üzenete…
Imi place foarte mult colierul tau si seamana cu modelul pus de Vero!
katafolt üzenete…
Köszönöm, Móni, örülök, hogy tetszik!

Mersi, Elena!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!