Ugrás a fő tartalomra

Boci még

A boltban.În magazin.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Az a virág a szájában! :)))
dióhéj üzenete…
öööö...hirtelen eszembe jutott, hogy ha boci, akkor mé kunkori a farka? de ez csak azért vetődött fel ez a kérdés, mert a minap malacot rajzoltam és annak kunkori, a bocinak meg tán nem...persze nem akkora baj ez és engem könnyű megtéveszteni, ha aszondod kunkori az is, én elhiszem :)
katafolt üzenete…
:*)

Dióhéj, csakis azért kunkori, mert ilyent támadt kedvem varrni. Annak ellenére, hogy már az ötlet születésekor megdorgáltam magam érte, mondván, hogy malackás lesz. Mégis maradt :D.
dióhéj üzenete…
mondom, ha nincs ez a malacrajzolás, fel sem tűnt volna...ahogy a múltkor sem tűnt fel, hogy a kunkori farok nem való bocira/tehénre...nagyon jól tetted, hogy csakazértis ilyet varrtál neki...és hát a virág...igen...attól egyenesen elgyöngülök :)
bubsza üzenete…
Nagyon bájos a kis boci virággal a szájában,de az egész párna nagyon tetszik!:o)
katafolt üzenete…
Köszi, Bubsza :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Nem tartunk tehenet

Nem volt könnyű meggyőzni a tizenhatévest, hogy engedje ezt a bocit felrakni a boltba :).

N-a fost simplu s-o conving pe adolescenta mea să lasă această văcuţăîn magazin :)