Ugrás a fő tartalomra

Boci még

A boltban.În magazin.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Az a virág a szájában! :)))
dióhéj üzenete…
öööö...hirtelen eszembe jutott, hogy ha boci, akkor mé kunkori a farka? de ez csak azért vetődött fel ez a kérdés, mert a minap malacot rajzoltam és annak kunkori, a bocinak meg tán nem...persze nem akkora baj ez és engem könnyű megtéveszteni, ha aszondod kunkori az is, én elhiszem :)
katafolt üzenete…
:*)

Dióhéj, csakis azért kunkori, mert ilyent támadt kedvem varrni. Annak ellenére, hogy már az ötlet születésekor megdorgáltam magam érte, mondván, hogy malackás lesz. Mégis maradt :D.
dióhéj üzenete…
mondom, ha nincs ez a malacrajzolás, fel sem tűnt volna...ahogy a múltkor sem tűnt fel, hogy a kunkori farok nem való bocira/tehénre...nagyon jól tetted, hogy csakazértis ilyet varrtál neki...és hát a virág...igen...attól egyenesen elgyöngülök :)
bubsza üzenete…
Nagyon bájos a kis boci virággal a szájában,de az egész párna nagyon tetszik!:o)
katafolt üzenete…
Köszi, Bubsza :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!