Ugrás a fő tartalomra

Karácsonyi kézműves vásár Sepsiszentgyörgyön

 Sajnos nem tudok menni, de gyönyörű dolgok lesznek, ha arra jártok, nézzetek be!
A plakátot Péter Alpár tervezte.


Tîrg  de Crăciun la Sf. Gheorghe în Muzeul Secuiesc. Merită vizitat!
Din păcate nu pot să merg...
Afiş proiectat de Péter Alpár.

Megjegyzések

eszterda üzenete…
Mennyivel szebb lehet ott, mint ahogy itt látom Győrben. A sok bóvli, gagyi, giccs, ez megy. Sok sikert mindenkinek, aki résztvesz azon a vásáron! Talán egyszer odatévedünk!
katafolt üzenete…
Eszter, itt szerencsére nem nagyon engedbeűnek a kézművesek közelébe giccses kacatot. Azért persze előfordul nívótlan termék is helyenként, de legalább nincs csilivili, műanyag rondaság.
Lara üzenete…
Je koszonom,hogy sozltal,mert habar itt elek,de nem tudtam pontosan,hogy mikor lesz,pedig okvetlenul elakarok menni ra.A tavaly is voltam a vasaron.
katafolt üzenete…
Ó, bocsánat, Lara, csak most vettem észre a megjegyzésed! Remélem, találtál kedvedre valót a vásárban!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!