Ugrás a fő tartalomra

Szelíd motorosEz a párna csupa egyszínű maradékból készült. Most  a rátét pelenkaöltése egyben tűzés is lett, és kapott még néhány mértani vonalat is,. A kukacolás valahogy nem illene ehhez a kissé komor alakhoz.
A boltban.

Această pernă e făcută doar din resturi uni. De această dată am aplicat pe cele trei straturi, deci cusutura de aplicatie e şi matlasare. A mai primit nişte cusuturi geometrice. Cusuturile libere nu s-ar potrivi cu această figură cam sobră.
În magazin.

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Hát ez csúcs!
hekka üzenete…
Nagyon tetszik! Szerintem egyáltalán nem komor! Menőmanó! :))))
QDO üzenete…
Am observat cusaturile inainte sa citesc ce-ai scris! Bravo, imi place tare mult!
katafolt üzenete…
:), köszönöm, csajok

Mă bucur că îţi place, QDO
Móni üzenete…
Nagyon jó lett ez a motoros is, meg mindegyik párna ebből az új sorozatból!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!