2011. április 14., csütörtök

Bella szőkén

  Szőke Bella, egy szőke lánynak.


Bella, blondă, pentru o fată blondă.

7 megjegyzés:

serpil írta...

I love her, she is great :) I wish I could make one for my niece too :)

dióhéj írta...

Szia Katafolt! Tudsz róla, hogy Larion hadjáratot indított a babáid védelmében a fészbúkon, egy ártatlan lányzó ellen? Szerinte másol, szeirntem nem, mert naponta nézem a babáidat, azét a lányét is, mégsem jutott eszembe soha, hogy másolna téged. Olyan szomorú ez :(

és ne haragudj, nem is akarok ezzel semmit, csak tán nem is tudsz az egészről....

katafolt írta...

Thank you, Seril :)

Dió, tudom, Erika jót akar, és szerintem is másolás, igazából Larion az én megjegyzésemre reagált, talán kicsit hevesebben, mint kellene, de mindenképp az én védelmemben.
Azt már megszoktam, hogy te ezt másképp látod, nem fogunk ezen összeveszni, de azt hiszem, csak akkor értenéd, ha te is így járnál. Nagyon rossz érzés. Azt hiszem, nem vagy még elég ideje szem előtt, mármint virtuálisan :D, de most, hogy az etsy-n is árulsz, előbb-utóbb kerül valaki, aki olyan részleteket kopint tőled és úgy, hogy abban magadra ismersz.
Nehéz ez. Nincs kedvem magyarázkodni.
Ha gondolod, hogy beszélnünk kell még róla, folytassuk inkább magánban, jó? Írtam az érintettnek és inkább vele szeretném megbeszélni a dolgot.

dióhéj írta...

értem, rendben, bocsánat akkor, hogy zavartalak ezzel...jártam már így amúgy, valóságban is és tényleg nagyon másként vélekedek...

további szépeket...

katafolt írta...

Nem kell bocsánatod kérned, én a kitett képre gondoltam, a lavinát csak most láttam, megbeszéltük Erikával, hogy jobb, ha törli az egészet.

Aledi írta...

Aranyos babóca a mellírozott hajával :) Nagyon tetszik a csizmája, filcből van, vagy hogy készült?

katafolt írta...

Köszi, Adél, nem műbőr, valami velúrszerű anyag, olyan, mintha bőr lenne, de textúrájában inkább a nehézselyemre hajaz.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin