Ugrás a fő tartalomra

Bella szőkén

  Szőke Bella, egy szőke lánynak.


Bella, blondă, pentru o fată blondă.

Megjegyzések

serpil üzenete…
I love her, she is great :) I wish I could make one for my niece too :)
dióhéj üzenete…
Szia Katafolt! Tudsz róla, hogy Larion hadjáratot indított a babáid védelmében a fészbúkon, egy ártatlan lányzó ellen? Szerinte másol, szeirntem nem, mert naponta nézem a babáidat, azét a lányét is, mégsem jutott eszembe soha, hogy másolna téged. Olyan szomorú ez :(

és ne haragudj, nem is akarok ezzel semmit, csak tán nem is tudsz az egészről....
katafolt üzenete…
Thank you, Seril :)

Dió, tudom, Erika jót akar, és szerintem is másolás, igazából Larion az én megjegyzésemre reagált, talán kicsit hevesebben, mint kellene, de mindenképp az én védelmemben.
Azt már megszoktam, hogy te ezt másképp látod, nem fogunk ezen összeveszni, de azt hiszem, csak akkor értenéd, ha te is így járnál. Nagyon rossz érzés. Azt hiszem, nem vagy még elég ideje szem előtt, mármint virtuálisan :D, de most, hogy az etsy-n is árulsz, előbb-utóbb kerül valaki, aki olyan részleteket kopint tőled és úgy, hogy abban magadra ismersz.
Nehéz ez. Nincs kedvem magyarázkodni.
Ha gondolod, hogy beszélnünk kell még róla, folytassuk inkább magánban, jó? Írtam az érintettnek és inkább vele szeretném megbeszélni a dolgot.
dióhéj üzenete…
értem, rendben, bocsánat akkor, hogy zavartalak ezzel...jártam már így amúgy, valóságban is és tényleg nagyon másként vélekedek...

további szépeket...
katafolt üzenete…
Nem kell bocsánatod kérned, én a kitett képre gondoltam, a lavinát csak most láttam, megbeszéltük Erikával, hogy jobb, ha törli az egészet.
Aledi üzenete…
Aranyos babóca a mellírozott hajával :) Nagyon tetszik a csizmája, filcből van, vagy hogy készült?
katafolt üzenete…
Köszi, Adél, nem műbőr, valami velúrszerű anyag, olyan, mintha bőr lenne, de textúrájában inkább a nehézselyemre hajaz.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!