Ugrás a fő tartalomra

OlajügyKis segítség új (és régebbi) varrógép-tulajoknak. Ez a videó olyan szépen mutatja be az olajozást, hogy öröm nézni. Berninához van, de más géphez is hasznos( kivéve talán a fekvő orsós gépeket, nem tudom, olyanom még nem volt).


 Un pic de ajutor noilor proprietari de maşină de cusut(dar util şi celor cu experienţă). Acest video explică foarte frumos cum se unge maşina de cusut. E pentru Bernina, dar este de folos şi la alte tipuri de maşini ( poate mai puţin la cele cu suveică orizontală).

Megjegyzések

orsolya vanessza kiss üzenete…
Jajjde jó! Nagyon köszönöm!!

SOha nem tudtam, hogyan is kell olajozni.... !

v.
katafolt üzenete…
Vanessa, én sem pont így csináltam eddig. Olyan misztikus dolog ez is, mint a kukacolás :D. Amikor hazahoztam a méregdrága masinámat, alsó cérnát cserélni is alig mertem. Az meg végképp nem volt világos, ugyan hova is menjen az a bizonyos egy pötty olaj.
Mihaela üzenete…
Ce idee buna ai avut cu filmuletul asta!
Asta era singurul loc unde nu-mi ungeam masina!
Multumesc mult!
carmina üzenete…
Multumesc Kati, intotdeauna mai e cate ceva de invatat.
Carmina
katafolt üzenete…
Pentru puţin, Carmina.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!