Ugrás a fő tartalomra

Falra mászunk! No, nem kell megijedni, még legalábbis nem én, csak a rátéteim :). A tavaszi nagytakarítás nálam felér egy bevásárlással. Olyasmiket találok, amikre vagy nem is emlékszem, hogy valaha megvettem, vagy pedig azt hittem, régen elhasználtam már. Most ezek a faliképtartók kerültek elő, hozzájuk illeszkednek a képek.
A macskás fent van már a boltban, a nyulat is felteszem később.


Itt a nyuszi.

 Ne urcăm pe perete!
Nu vă speriaţi, nu eu, cel puţin deocamdată, doar aplicaţiile mele. La mine curăţenia generală echivalează cu o cumărătură ca lumea. Găsesc lucruri de care am uitat de tot sau credeam că le-am folosit de mult. Acum mi-au ieşit în cale câteva agăţătoare, le-am cusut nişte tablouaşe. Pisoiul pozează deja în magazin, iepuraşul va fi postat mai târziu.

Iepurilă e aici.

Megjegyzések

Marcsi és Ági üzenete…
Ó, az a macskás :-))) Nagyon tetszik!
Ági
...tiktakro... üzenete…
oh, m-am indragostit de iepuras ! :D
agatatorile sunt grozave! din fier ??unde ai gasit asa ceva ?
katafolt üzenete…
Köszi, Ági!

Da, Teodora, sunt din fier, le-am luat din SH. Acum îmi pare rău că nu am cumpărat de fiecare dată cînd vedeam aşa ceva.
dióhéj üzenete…
hű, eszméletlen jók és a nyulas párnáid is, jajj, le vagyok maradva blogolvasásból, pedig úgy szeretek nálad is nézelődni...
lili.constanta üzenete…
Iepuras dragalas.
A fugit peste imas.
Si s-a dus colo sus.
Intr-o tufa s-a ascuns! :)
Tiiiii, ce-mi place!
Alexandra üzenete…
Ce frumuseti! Vin foarte bine cu agatatoarele din metal!
katafolt üzenete…
Merci, dragelor :) Lili, scuză-mă abia acum ţi-am văzut mesajul!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!