Ugrás a fő tartalomra

Nyulak a kertben Javíthatatlan anyaghalmozó vagyok. Hiába rámolok és selejtezek szigorúan heteken keresztül, ha az első adandó alkalommal kitöltöm a keletkezett űrt. A nagy mintás epres anyag még el sem  fogyott rendesen, sikerült gyorsan beszereznem jó áron vagy nyolc méter piros és fehér ribizlit. Ezért ülnek a nyulaim húsvéti díszlet helyett nyári kertben :).

A boltban.

 Sunt o colecţionară de materiale incorigibilă. Degeaba tot sortez , selectez timp de săptămâni întregi dacă la prima ocazie umplu repejor golul produs. Materialul cu căpşuni enorme nici nu s-a terminat de tot când am reuşit să dau, la preţ mai mult decât convenabil, de cca. opt metrii de coacăze roşii şi albe. Aşa se explică faptul că cei doi iepuri stau în grădină de vară în loc de decor pascal. :)

În magazin.

Megjegyzések

Mammka üzenete…
Én emberemtől úgy meg vagyok szigorítva,hogy már nem halmozok.Varrni szeretnék,csak tudnám,hogy mikor,amikor munka után ma unokázok stb.
Nem csodálom,hogy nem tudtál ellenállni a ribizlis anyagnak!Csodásan símul a színe a nyuszik ruhájához.Nagyon vidám!!!!!
Móni üzenete…
Nagyon-nagyon aranyosak, látom is, hogy ugrálnak :D
Aledi üzenete…
Tavaszi, vagy nyári, nagyon édesek, vigyorogni kell tőlük :)
katafolt üzenete…
Köszi, lányok :)

Mammka, én magamat róbálom visszafogni, több-kevesebb sikerrel.
Marcsi és Ági üzenete…
Anyaghalmozás? Az mi? Ez létszükséglet :-)) A nyulak nagyon tetszenek!!!
Ági
...tiktakro... üzenete…
Ce-am mai ris ! parca ma vedeam pe mine tot promitind ca nu mai cumpar nici 5 cm de material :D...da' crezi ca pot ? frumoase oferte gasesti la tine in magazine!
Iepurasii astia "flower-power" stiu cit de sanatoase sunt coacazele asa ca de aceea au zimbetul atit de larg, nu ? ;)
katafolt üzenete…
:))) Da, probabil!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Nem tartunk tehenet

Nem volt könnyű meggyőzni a tizenhatévest, hogy engedje ezt a bocit felrakni a boltba :).

N-a fost simplu s-o conving pe adolescenta mea să lasă această văcuţăîn magazin :)