2011. április 1., péntek

Nyulak a kertben Javíthatatlan anyaghalmozó vagyok. Hiába rámolok és selejtezek szigorúan heteken keresztül, ha az első adandó alkalommal kitöltöm a keletkezett űrt. A nagy mintás epres anyag még el sem  fogyott rendesen, sikerült gyorsan beszereznem jó áron vagy nyolc méter piros és fehér ribizlit. Ezért ülnek a nyulaim húsvéti díszlet helyett nyári kertben :).

A boltban.

 Sunt o colecţionară de materiale incorigibilă. Degeaba tot sortez , selectez timp de săptămâni întregi dacă la prima ocazie umplu repejor golul produs. Materialul cu căpşuni enorme nici nu s-a terminat de tot când am reuşit să dau, la preţ mai mult decât convenabil, de cca. opt metrii de coacăze roşii şi albe. Aşa se explică faptul că cei doi iepuri stau în grădină de vară în loc de decor pascal. :)

În magazin.

8 megjegyzés:

Mammka írta...

Én emberemtől úgy meg vagyok szigorítva,hogy már nem halmozok.Varrni szeretnék,csak tudnám,hogy mikor,amikor munka után ma unokázok stb.
Nem csodálom,hogy nem tudtál ellenállni a ribizlis anyagnak!Csodásan símul a színe a nyuszik ruhájához.Nagyon vidám!!!!!

Móni írta...

Nagyon-nagyon aranyosak, látom is, hogy ugrálnak :D

Aledi írta...

Tavaszi, vagy nyári, nagyon édesek, vigyorogni kell tőlük :)

katafolt írta...

Köszi, lányok :)

Mammka, én magamat róbálom visszafogni, több-kevesebb sikerrel.

Marcsi és Ági írta...

Anyaghalmozás? Az mi? Ez létszükséglet :-)) A nyulak nagyon tetszenek!!!
Ági

katafolt írta...

:D

...tiktakro... írta...

Ce-am mai ris ! parca ma vedeam pe mine tot promitind ca nu mai cumpar nici 5 cm de material :D...da' crezi ca pot ? frumoase oferte gasesti la tine in magazine!
Iepurasii astia "flower-power" stiu cit de sanatoase sunt coacazele asa ca de aceea au zimbetul atit de larg, nu ? ;)

katafolt írta...

:))) Da, probabil!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin