Ugrás a fő tartalomra

Viharverten




Hamarabb hazaértem a szentgyörgyi vásárról, mint gondoltam. Nincs kedvem most sokat nyafogni, panaszkodni meg minek, nagyon röviden: összetörte a vihar a sátram, a romeltakarítás folyamatban, szerencsére az árukészlet nem szenvedett nagobb kárt, csak mosni-szárítani kell.A vadiúj sátramnak viszont annyi...A náthámra meg nagyon rásegített a megázás. Apránként azért majd felpakolgatom a boltba a faliképecskéket és babákat.




 Am ajuns mai repede acasă de la Sf. Gheorghe. Nu am chef şi nici nu are rost să mă plâng, foarte scurt: vântul m-a lăsat fără cort, acum încerc să adun urmele dezastrului, din fericire nu s-a deteriorat nimic iremediabil, (în afară de cortul nou-nouţ), trebuie doar să spăl şi să calc lucruşoarele. Gripa mea însă a prins un nou elan în urma ploii abundente. Cum mă adun un pic voi începe să postez câteva   tablouaşe şi păpuşi în magazin.

Megjegyzések

csutkailda üzenete…
Kata, nagyon sajnálom.:(
Ennek tükrében azonban nem bánom, hogy nem fogadtam a el a Veszprém Megyei Önkormányzat meghívását erre a vásárra.
Egyszer már voltám ám....... akkor szép élményekkel távoztam.
Kriszta üzenete…
Ó jaj, én is nagyon sajnálom. De jó, hogy az árukészletben nem okozott nagy kárt.
Ági üzenete…
Ó, de sajnállak!!!! Én biztos nyafognék és világvége hangulatom lenne.
Ági
katafolt üzenete…
Ilda, vacak idő volt-van, rengeteg az árus, idén sokkal több, mint tavaly, sok a nézelődő, a rossz idő ellenére is, vásárló már jóval kevesebb. szerintem én sem megyek többet, maradok a beltéri vagy fasátras vásároknál.

Kriszta, szerencsére csak pár kisebb képecske esett a sárba, azokat kimostam, a többi csak megázott és összegyűrődött a gyors pakolásban, már csak vasalnom kell.
katafolt üzenete…
Ági, rám jár a rúd mostanában ( sátorrúd, mondhatni), megvagyok edződve. Egyébként sem segítene a nyafogás. Ennél sokkal, de sokkal nagyobb gondjaim vannak.
Aledi üzenete…
Jaj, Kati, annyira sajnálom. Holnap írok.
orsolya vanessza kiss üzenete…
Jajj :( SajnáloM! :(
F.Gina üzenete…
De sajnállak, gondoltam rátok, látom a kinti híradóban, hogy mennyivel rosszabb nálatok az idő, mint itthon, pedig ez se piskóta :(( Rémes, hogy eddig minden hétvége ilyen ócska volt, egy csomó pénzkiesés mindannyiunknak :(( A fene egye meg.
katafolt üzenete…
Áginak: meg vagyok edződve, ugyebár, írni még csak-csak tudok, de ez a fránya billentyűyet egyszer kihúzza a dugót!

Adél, Vanessza, Gina, köszönöm az együttérzést. Nem lehet mindig, minden jó.
Bebi üzenete…
Én is sajnálom, ugyanebben a cipőben járok, szombaton Csopak mellett a vihar felkapta a vadiúj sátramat, összetört, vásárló alig...
katafolt üzenete…
Hát. Bebi,nagyon sajnálom, tudom, miről beszélsz :(

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi