Ugrás a fő tartalomra

Ház,virágÖsszevakartam még egy bébiszettrevalót kedvenc anyaimból,kár,hogy nincs több belőlük.

Am mai adunat bucăţele din materialele mele preferate cât să ajungă pentru o păturică şi o pernă.

Megjegyzések

zazálea üzenete…
Nem ide tartozik, de ide tudok írni:szeretem megnézni, ki mit olvas, sok mindent le lehet szűrni belőle. Nagy örömmel láttam, hogy van néhány közösünk (Böll, Vámos,...),de egy könyvre kiváncsi lennék, mert nem ismerem. Erica Jong: Rettegés a repüléstől. Ez miről szól?
Még egy: Nádas Pétert ezen könyvét keresem egy ideje, de nem találom, viszont ezzel kapcsolatban a kérdésem: ismered Polcz Alaine könyveit?
zazálea üzenete…
Igen,a babyquilt is kedves. :):):)
Szeretem, amikor azt írjátok, hogy "összedobtam" valamit... :)
KicsiKató üzenete…
Nagyon tetszik a párna tűzése!!! És az is, hogy most döbbentem rá, a párnáknál, takaróknál szerintem már 90%osan felismerném a munkáidat:))))
katafolt üzenete…
Zazálea,néha(szinte mindig) sürget az idő,olyankor összedobok,bár szívem szerint inkább szöszmötölnék...

A könyvekről.

A rettegés a repüléstől,ha tömören akarok fogalmazni,leginkább a szexről szól.Olyan,mint a Szex és New York,csak jobb.Azért nem csak...
Kedvenc passzusom a könyvből:
"Vannak a világon vidám emberek,akikben szemlátomást több az életerő,mint a többiekben.Ez azért van,mert nem pazarolják el elfojtásokra és önbecsapásra.A boldogtalanság nem hobbi,hanem egész napos kemény munka."

Polcz Alaine-t 8 éve olvastam először,amikor meghalt egy barátnőm kisfia.Ő ezekkel a könyvekkel gyászolt és engem nagyon megrendített,hogy milyen sokat segítettek neki ezek a könyvek.Azóta nagyon szeretem és rendszeresen újraolvasom.Vajon miért nem írtam...?

Ezt a Nádast a könyvtárban találtam.Nagyon szép is a könyv,már külalakjában:minden második oldalon egy hatalmas platán fényképe-tudjuk,hogy Nádas szakmája szerint fotós.
Ez a könyv nálam rekorder:hazahoztam de.fél tízkor,akkor még az előszobában volt a tulipános ládám,lehuppantam,hogy belenézzek,és...ott helyben kiolvastam.És aznap még kétszer.


Kicsikató,igen,felismerhető,nézőpont kérdése,hogy mit mondunk erre,azt,hogy van saját stílusa,vagy azt,hogyegy lére megy :-).Ilyenkor ismerem fel a korlátaim.
martimez üzenete…
Ez is nagyon hangulatosra és "franciásra" sikerült(ott is sok helyen láttam ezt a színösszeállítást),hol vetted a virágos anyagot?
katafolt üzenete…
Köszi,Márta,a virágos anyagot évekkel ezelőtt vettem valamelyik turiban, nagyon sok volt benne,talán 2o m.
KicsiKató üzenete…
Szerintem stílus és nagyon klassz, hogy ott van veled, benned:))
Piroseper üzenete…
Ez a szett is nagyon szuper lett! A könyvek meg felkeltették az érdeklődésemet, úgyhogy ha lesz egy csöppnyi időm utánuk nézek. :)
katafolt üzenete…
Majd mesélj,hogy tetszettek !
Szera üzenete…
Nagyon tetszik!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!