Ugrás a fő tartalomra

Kicsi,puha,kék...Ez a takaró még ráért volna,de megérkezett végre a birodalmi lépegetőm :-).A legvastagabb vatelint használtam,ami csak volt itthon és,igen,hatalmas a különbség.
Sehol egy ránc,olyan szép sima lett a tűzés,amilyen nekem felső anyagtovábbító nélkül sose sikerült.


A sosit în sfârşit,walking foot-ul ptr.Aurora.Am folosit vatelina cea mai groasă
din ceea ce am acasă,să văd cum lucrează.Da,diferenţa e enormă.Nici un pliaj nicăieri,e aşa cum trebuie să fie,şi cum nu mi-a reuşit niciodată până acum.

Megjegyzések

mmama üzenete…
Látszatra is finom puha.
És azon kivűl szép is.
kastanie üzenete…
gyönyörű, elsőre feltűnt a képen is, milyen szép a tűzés
neked tényleg érdemes volt beruházni, van eredménye
Violini üzenete…
Ez az!(azért csak kísérletezz bátran ;-)
katafolt üzenete…
Köszi szépen!

Kastanie,ez tényleg nem az én érdemem,ezt tudja ez a talp és te is tudod,milyen frusztráló,mikor kinlódsz egy csomót,aztán a végén ide csavarodik,meg ott gyűrődik :-(
Azért egy nagyobb takarón nem tudom,lesz e ilyen szép...ez nagyon vastag és nem volt egyszerű mozgatni a gép alatt,pedig nem nagy méret.


Tudod,Violini,olyan rég varrok már,és még annyi minden van,amit ki sem próbáltam,úgyhogy biztosan lesz még ilyen is,olyan is :-)
Ja,és a kutyus szeme a 19-es öltés :-)))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!