Ugrás a fő tartalomra

Körök









Amikor kipróbáltam a körvágómat,az első gondolatom az volt,hogy kidobom az ablakon.A második,hogy visszaviszem a boltba.Ezt még a tizedik kivágott körnél is így gondoltam.Aztán,idővel valahogy jobb lett :-)


Când am încercat să folosesc cuţitul pentru tăiat cercuri,prima dată am vrut să-l arunc,pe urmă să-l duc înapoi la magazin.Apoi,după vreo douăzeci de cercuri tăiate,m-am răzgîndit :-)

Megjegyzések

F.Gina üzenete…
Valahol már láttam ilyen csíkos-körös cuccot, akkor is nagyon tetszett, most is !
...tiktakro... üzenete…
exact la fel s-a intimplat si la mine !! iar acum cind vreau sa tai cercuri dau cu spray adeziv TEMPORAR pe tabla de taiat, lipesc materialul si tai ...simplu si usor!
tot harnica ai ramas...:)))
KicsiKató üzenete…
A tizes skálán én még csak kábé a nyolcadik körömnél tartok...:)))

Ezek a csíkok a te kezed munkái? Vagy csíkos anyagból dolgoztál?
Monika üzenete…
De még milyen jó lett!!! Azta körvágóját neki!:)))))
Írtam már,hogy kifogytam a jelzőkből..:))))
Kaoka üzenete…
Nekem nagyon tetszik. :)
Julcsi üzenete…
Jó lett! A körvágós szárnyaimat én még csak próbálgatom:-)
katafolt üzenete…
Köszi,Gina,én is több helyen láttam,már rég szerettem volna kipróbálni.

Teodora,tu gasesti rezolvare la toate,asta-mi place la tine :-)

Kató,még a nyáron szabtam fel egy fél zsák maradék kéket,abból van,és még mindig nem fogyott el...

Mammka és Kaoka,köszi.

Julcsi,egy idő után jobban megy,s ha nmégsem,az ilyen köré varrt fonalas vagy zsinóros megoldással elrejthetők az egyenetlenségek.
Teodora írta fent,hogy ő ragasztóspay-t fúj a vágólapra(ideigleneset),azzal rögzíti.
Bea üzenete…
Nekem is nagyon tetszik! :o) Igazi modern darab!
Szera üzenete…
Gyakorlat teszi a mestert.
Elizanikó üzenete…
Én kölcsönkértem a csoportunk körvágóját, de mivel nem ment a dolog úgy ahogy szerettem volna, ezért elálltam vásárlási szándékomtól. Lehet, hogy rosszultettem?? De az is lehet, hogy nem kell nekem megvenni minden kütyüt.
A teítő nagyon tetszik. Az UFÓ-im között van egy hasonló, csak bekéne fejezni.
katafolt üzenete…
Bea,igazából próbadarab-majdnem azt mondtam,piszkozat-amikor megérkezett az új varrógépem,ez volt az első varrásom vele.Nem is számítottam befejezni záros határidőn belül,de annyit beszéltünk halogatásról és UFO-król,hogy magamba szálltam :-)

Szera,ezzel az eszközzel egészen biztos.Elképesztő,mit lehet vele ügyetlenkedni az elején.


Anikó,tényleg lehet nélküle élni,s ha a csoportodtól bármikor elkérheted és nem szabsz ipari mennyiségben yoyót és tököt,nincs is miért megvenned.Az viszont igaz,hogy nélküle nem álltam volna neki egy ilyen képnek.
Én akkor,pontosan azért mert nekem minden kütyű kell(ene) a zseníliavágót is megvettem és még csak egyszer használtam :-(
...tiktakro... üzenete…
Multumesc pentru "traducerea" catre Colette :)) esti o dragutza iar ea deja mi-a raspuns. Si ea e "of course" o dragutza ;))
Spor la munca!
katafolt üzenete…
Cu plăcere :-)
Abile üzenete…
Az nagyon jól néz ki! :o) Én még a vágókéssel küzdök. :o(( De érzem, hogy jó lesz, csak gyakorolni kell.
Judit üzenete…
Jók a színek, hangulatos, szóval kedvencem lett!
Elena üzenete…
Ce bine ca nu l-ai aruncat! Quiltul acesta chiar imi place. Dar tu esti grozav de harnica, in fiecare zi gasesc ceva nou pe blogul tau. Elena
katafolt üzenete…
Abile,a vágókésről írtam egyszer egy összefoglalót egy fr.újságból.Szera blogján keress vissza,ott megtalálod...

Kösz,Judit !


E mai veche.Elena,e prima lucrare facuta cu Bernina,acum am pus doar bindingul.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi