Ugrás a fő tartalomra

Karácsonyi húzogatós

Nagy ötlet volt Ahamától a Karácsonyi húzogatós.Nem kevés munka lehetett összehozni a párokat,köszönjük :-).

Sajnos,pocsék idő van,így csak nagyon halvány elképzelésetek lehet arról,micsoda gyönyörűséget kaptam Barbitól.Az a fotó,ahol a kapott szív-dísz is rajta lenne,sajnos,semmilyenre sem sikerült.Nekem óriási meglepetés volt,hogy gyöngy az ajándék,valahogy csupa textilt képzeltem.Ez olyan más és annyira tetszik !Köszönöm :-)

Ezeket én küldtem Komórkának:Dupa o idee de Ahama ne-am jucat de-a Moş Crăciun.
Am primit un colier de vis de la Barbi,iar albăstrele sunt cadourile mele pentru Komórka.

Megjegyzések

Marianna üzenete…
Köszi, hogy feltetted, és mégegyszer köszönöm!
katafolt üzenete…
Nincs mit :-)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!