Ugrás a fő tartalomra

PIF
Már jó ideje megérkezett Martimez mesés PIF-ajándéka.Fényképező hiányában nem tudtam vele dicsekedni.Most mutatom.A képek önmagukért szólnak...s a valóság még szebb.Finom,nőies,aprólékos,nagyon igényes és nagyon-nagyon martimezes.Köszönöm :-)
Lassan elkészülök én is Kicsikató és Monica PIF-ajándékával.A harmadik hely még szabad,lehet jelentkezni !

De ceva vreme au sosit cadourile PIF de la Martimez.Abia acum am reuşit să fac poze.
După cum vedeţi,am primit nişte minunăţii...în realitate sunt şi mai frumoase,foarte rafinate,feminine,foarte martimez.Mulţumesc !
Sper să termin cît mai repede cadourile PIF pentru Kicsikató şi pentru Monica.Mai am un loc liber,dacă cineva vrea să se prezinte...
Je vous montre mon PIF que j'ai recu de Martmiez.Les photo ne sont pas si belles
que la réalité.Márta m'a envoyé des choses tres belles,tres raffinées,tres féminines,dans un mot tres martimez.Merci !
J'espere de finir vite mes cadeaux PIF pour Kicsikató et Monica.J'ai encore une place pour qui veut jouer PIF avec moi.

Megjegyzések

btrudy üzenete…
Jelentkeznék, ha nem bánod, de lenne egy ajánlatom: nálam még csak ketten jelentkeztek. Így nem "érvényes", cserébe lehetnél nálam a harmadik.
katafolt üzenete…
Hű,hogy is van ez ?Sehogy sem jó,mert ha én jelentkezem nálad,azzal meg kellene hírdetnem újra,tehát mindjárt 4 helyem is lenne...ugyanis nálam is csak ketten jelentkeznek,bár nem gondolom,hogy ettől nem érvényes,az a kettő mindenképp megkapja az ajándékat.Ha viszont te jelenkezel itt,a helyzet ugyanaz lenne,mint fent.Hogy legyen ?
btrudy üzenete…
Na, ebbe jól belegabalyodtunk?! Én úgy láttam, hogy három főnek kell jelentkezni. De én már nagyon régen meghírdettem, még tavasszal.
katafolt üzenete…
Jól gondoltad,3 kéne.De mivel teljesen ugyanaz a képlet nálad is,nem nagyon tudunk most egymáson segíteni,asszem...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!