Ugrás a fő tartalomra

Olajügy



Kis segítség új (és régebbi) varrógép-tulajoknak. Ez a videó olyan szépen mutatja be az olajozást, hogy öröm nézni. Berninához van, de más géphez is hasznos( kivéve talán a fekvő orsós gépeket, nem tudom, olyanom még nem volt).


 Un pic de ajutor noilor proprietari de maşină de cusut(dar util şi celor cu experienţă). Acest video explică foarte frumos cum se unge maşina de cusut. E pentru Bernina, dar este de folos şi la alte tipuri de maşini ( poate mai puţin la cele cu suveică orizontală).

Megjegyzések

orsolya vanessza kiss üzenete…
Jajjde jó! Nagyon köszönöm!!

SOha nem tudtam, hogyan is kell olajozni.... !

v.
katafolt üzenete…
Vanessa, én sem pont így csináltam eddig. Olyan misztikus dolog ez is, mint a kukacolás :D. Amikor hazahoztam a méregdrága masinámat, alsó cérnát cserélni is alig mertem. Az meg végképp nem volt világos, ugyan hova is menjen az a bizonyos egy pötty olaj.
Mihaela üzenete…
Ce idee buna ai avut cu filmuletul asta!
Asta era singurul loc unde nu-mi ungeam masina!
Multumesc mult!
Carmina üzenete…
Multumesc Kati, intotdeauna mai e cate ceva de invatat.
Carmina
katafolt üzenete…
Pentru puţin, Carmina.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

 Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban. În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit! S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó-interviu :) II

Interjúk hete van , úgy lehet :) E săptămâna interviurilor , se pare :) 

Inextex Kaposvár

Már két napja hazajöttem Kaposvárról,idő és fényképek hiányában nem sokat tudok mesélni és mutatni.Nagyon jó volt,bár nagyon fárasztó is. A konferencia egyik legemlékezetesebb pillanata számomra Ardai Ildikó előadása volt a székely festékes szőnyegekről.Megtaláltam azt a videót,amelynek részletei az előadást kísérték. Remélem,később majd fogok tudni mutatni fotókat a kiállításról is.Én nem fotóztam,de valahogy jobb is volt így:sokkal jobban meg tudtam figyelni mindent és ami tetszett,azt jó mélyen bevéstem. M-am întors duminica de la Kaposvár,în lipsă de timp şi fotografii nu pot să povestesc şi să arăt prea multe.Una dintre cele mai interesante momente pentru mine de la conferinţă a fost prezentarea artistei Ardai Ildikó despre covoarele secuieşti. Am găsit videoul care ilustra prezentarea. Sper ca mai tîrziu să vă pot arăta şi poze de la expoziţie.Eu nu am făcut nici o poză,din păcate,dar poate că era mai bine aşa fiindcă m-am uitat îndelungat la tot ce m-a interesat şi am reuşi