Ugrás a fő tartalomra

Lovas


 Rájöttem, hogy tulajdonképpen jobban szeretem a téglalap alakú párnákat, mint a négyzeteseket. Úgyhogy ezentúl ilyenek is lesznek a boltban. ( Amíg meg nem unom a betétpárnák varrását, mert ilyen-legalábbis nekem tetsző méretben-sajnos nem kapható, ezt magam varrom és töltöm meg vliestörmelékkel).

Mi-am dat seama că îmi plac mai mult pernele dreptunghiulare decât cele în formă de pătrat. Deci de acum vor fi şi din acestea în magazin. ( Până nu mă plictisesc de cusutul pernelor, căci din păcate nu am găsit nicăieri în mărimea corăspunzătoare, de aceea trebuie să cos interiorul pernelor şi să le umplu cu puf eu însămi).

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Nekem is jobban tetszenek :) Szuper ez a lovas a lovas anyaggal.
Abile üzenete…
Nagyon jó ez az anyag és a belőle készült párna is!
Fércművek üzenete…
Ó, az az anyag, nagyon gombra termett. :) De persze, párnának is tökéletes. Csak már el is képzeltem belőle egy gomb ménest. :))
katafolt üzenete…
:))) Hát majd félreteszem neked a fecniket, Judit! Mekkora a legkisebb darab, amit még használni tudsz? És madaram is van ám,( párnán is, csak posztolni kell):
http://katafolt.blogspot.com/2011/08/piros-fekete-mano.html

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!