2011. október 26., szerda

Válassz nyereményt!


 Boltom a Breslón, mint tudjátok, éjjel-nappal nyitva áll a vásárlók-nézelődők előtt.
Most megnyitom a nyerni vágyóknak is :). Annyi jó szót, szívmelengető levelet és fényképet kapok nap mint nap tőletek, hogy úgy érzem mindenképp viszonoznom kell valamivel. Nézem a blogokat, FB-oldalakat, mindennaposak a nyereményjátékok. Szégyenszemre nagyon lemaradtam a trendtől, mert ugyan régóta tervezem, sosem volt  nálam ilyen játék. Akkor most ez a legelső legyen olyan, hogy pótolja az elmaradásaimat! Sok fejtörés után elmondom, mire jutottam:
A nyeremény szabadon választható lesz, nem én döntök. Nézelődjetek a Breslo boltomban s ha valami igazán megtetszik, írjátok meg nem itt, hanem a Facebook-oldalamon a játékot hirdető bejegyzéshez. Amikor az oldalt kedvelők száma eléri a bűvös 1111-es számot, kisorsolok a bejegyzők közül valakit. Ő lesz az a szerencsés, aki nyereményt választhat magának a boltból. Egyet, de az bármi lehet, a legkisebbtől a legnagyobbig, a legolcsóbbtól a legdrágábbig, bármi, ami a legjobban tetszik :).

 Rém hálás leszek, ha hírét is viszitek a játékomnak. Hát akkor vigyázz, kész, rajt!

Magazinul meu pe Breslo, după cum ştiţi e deschis zi şi noaptă pentru vizitatori-cumpărători. Acum îşi deschide porţile (virtuale) şi în faţa celor dornici de premii! Primesc zi de zi mesaje drăguţe, cuvinte calde şi fotografii frumoase de la voi, chiar mă simt datoare. Uitându-mă pe bloguri şi pe pagini Fb văd că peste tot sunt dese aceste jocuri. Spre ruşinea mea am cam rămas în urma trendului, chiar dacă m-am gândit la un giveaway de mai multe ori, niciodată nu am reuşit să-l finalizez. Deci primul de acest fel să fie pe măsură!
Premiul va fi la alegere, nu decid eu ce să fie. Plimbaţi-vă privirea prin magazinul meu Breslo, notaţi ce vă place cel mai mult şi scrieţi-imi, nu aici ci pe pagina-Katafolt, la însemnarea despre premiu. Când numărul fanilor ajunge la magicul 1111 voi trage la sorţi un nume dintre cei care au lăsat menţiuni acolo. Cel norocos va putea să-şi aleagă singur premiul din magazin. Unul din produsele mele, orice! Orice de la cel mai mic până la cel mai mare, de la cel mai jeftin la cel mai costisitor, ce îşi doreşte mai mult :).
 Să înceapă jocul!
Vă voi fi recunoscătoare dacă duceci vestea acestul joc printre cunoscuţi.

15 megjegyzés:

ezkriszti írta...

Na, tessék. Eddig ellenálltam a facebooknak. Most mehetek regisztrálni.

katafolt írta...

:))
Most írtam nálad.

ezkriszti írta...

Egyszerre írtunk. A virágos párna már el is kelt? Nagyon tetszett a szinösszeállítása. Is.

katafolt írta...

Elkelt, de van még kettő félkészen, majd felrakom azokat is.

Mammka írta...

Hű, ez aztán a nagylelkű ajándékozás! Kata! Ezer puszi Neked,mert csodállak,ahogy szorgosan és gyönyörűen varrsz....

Katalin írta...

csodás dolgokat művelsz, Te lány,
gratulálok

katafolt írta...

Köszönöm :)

Citrinella írta...

Szia! Nem tudom, hogy átment-e a múltkori hozzászólásom, mert már nem tudom, hová írtam... Azt szerettem volna kérdezni benne, hogy vajon Csíkszeredában hogyan és hol találhatnék egy varrónőt? Tudod, aki bevesz, vagy megvarr kérésre dolgokat...sajnos nem tudom, ki mást kérdezhetnék, ezért írok ide, talán tudnál nekem segíteni...nagyon köszi előre is!

katafolt írta...

Szia :)
Nem láttam mást hozzászólásodat, értesítő sem jött róla... Sajnos, nem ismerek ilyen varrónőt, de az Olt
szöv.-nél, a Petőfi utcában régebben működött ilyen szolgáltatás is, talán kérdezd meg ott, az üzletben.

Lilang írta...

Hát ez így nem igazságos :( duplán sem :(
Először is ki tud választani a sok szépség közül? :)
Aztán meg nincs facebookom nem volt és nem is lesz... :(
Pedig jó helye lett volna nálunk egy olyan csuda jó őszi színű Zsuzsis párnának :) vagy egy Bella babának vagy egy Zsuzsis táskának vagy vagy vagy :D nem lehet választani annyira fantasztikus mindened :)

katafolt írta...

Lilang, köszönöm és sajnálom, hogy nem tudsz résztvenni. Esetleg valaki családtag, barát, aki játszana helyetted, neked...?

Lilang írta...

Nem haladunk a korral.
Nincs senkinek facebookja.
Valahogy minket elkerült ez a járvány :D

katafolt írta...

Pedig hasznos is. Nekem sokat segített, összeszedegetem szép lassan a szétszéledt nagycsaládot és ez olyan jó. A nemjókat meg szépen ki lehet szűrni. Akkor viszont meg kell várnod, amíg a blogon is lesz játék. Majd. Valamikor :)

Gajzigo írta...

Várom, várom :)

Gajzigo írta...

Jaj bocsi ez is én vagyok
Lilang

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin