Ugrás a fő tartalomra

MadarasHát madarat lehetett fogatni velem, az biztos, amikor erre az anyagra rátaláltam. Kár, hogy mire a lovas is megtalált, ez már majdnem el is fogyott. Azért egy párna lett még belőle, és ha jól beosztom, kijön még néhány.
A boltban. 

 Mare mi-a fost  bucuria când am găsit acest material cu păsări. Păcat că până a apărut cel cu căluţi, din primul material abia a mai  rămas ceva. Din fericire a ajuns pentru o pernă la fel ca  cea cu căluţul şi dacă măsor cu grijă vor mai ieşi căteva. 
În magazin.

Megjegyzések

NeMe üzenete…
Vai, ce frumos! Si asta, si cea cu caluti. Unde ai gasit materialele astea?
katafolt üzenete…
Mersi, NeMe! SH, of course :)
NeMe üzenete…
Fantastic! Aici n-as gasi niciodata asemenea minunatzii. Trebe musai sa merg la o tura de "shopping" in Miercurea Ciuc! :D

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!