Ugrás a fő tartalomra

Ősz


Kicsi, de melós darab. (15 x 73 cm). A bársonnyal való munkálkodásról mégsem az maradt meg, hogy mennyit küzdöttem vele-mert csúszik-mászik és ellenáll a tűnek, ami szabad gépi hímzésnél nem igazán előny-, hanem, hogy mennyire tetszett a végeredmény. A boltban. Több kép ott.


 Piesă mică, dar migăloasă. (15 x 73 cm)
 Totuşi despre cusutul catifelei  nu îmi rămâne amintirea trudei-fiindcă alunecă şi luptă împotriva acului- ci faptul că rezultatul îmi place mult. În magazin. Mai multe poze acolo.

Megjegyzések

Mammka üzenete…
Egyszerűnek és nagy szerűnek látszik,aztán munka közben tudja meg az ember,hogy mennyi munka van vele.Gyönyörű!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!