Ugrás a fő tartalomra

10/10
Ennyi volt. A végére hagytam a kedvencemet.
Nagy titok nincs, ki is találhattátok közben. A 10 falikép 2 falfédő helyét fedi be. 205 x 55 cm a felület. 4 db. kép 35 x 55 cm, 6 db. 45 x 55. Nagy-kicsi- nagy- kicsi- nagy az ajánlott elrendezés, ezen belül tetszés szerint variálható. Összképet nem tudok mutatni, hely és fény hiányában nem sikerült közös fotót készítenem róluk.

Atât. Am lăsat la urmă favoritul meu. Taină prea mare nu era, aţi putut ghici pe parcurs:cele 10 tablouri textile acoperă locul a 2 peretari . Suprafaţa e de 205 x 55 cm. 4 bc. au mărimea de 35 x 55 cm, 6 sunt de 45x55. Mare-mic-mare-mic-mare e ordinea propusă, elementele de mărime potrivită fiind schimbabile între ele. În lipsă de spaţiu şi lumină poză în ansamblu nu am reuşit să fac.

Megjegyzések

dióhéj üzenete…
eszméletlen jók, már az előzőhöz is akartam ezt írni, de folyton kivág a blogger mostanában, majdcsak megjavul a netem egyszercsak :)
dióhéj üzenete…
eszméletlen jók, már az előzőhöz is akartam ezt írni, de folyton kivág a blogger mostanában, majdcsak megjavul a netem egyszercsak :)
dióhéj üzenete…
na de ennyire :)
katafolt üzenete…
:) Majdcsak megjön az a királyfi, majdcsak megöli azt a sárkányt... Köszi!
Bejus70 üzenete…
Hű, pedig csudaérdekes lehet egyben!
Czkriszta üzenete…
Nagyon tetszenek a "képek" az ötlet pedig igazán egyedi!Én legalábbis még nem láttam darabos falvédőt.Sajnálom, hogy most sem lehet megnézni!
katafolt üzenete…
Sajnálom én is, hátha majd kapok képeket később.
Kriszta, az ötletet kényszer szülte: utálok nagy darabokat varrni, ezért mindenképp fel akartam osztani valahogy. Első körben triptichonban gondolkoztunk, de nem tetszett, hogy úgy szélesebb lenne minden darab, mint amilyen hosszú. Hát 5 lett :)

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!