2011. november 1., kedd

10/10
Ennyi volt. A végére hagytam a kedvencemet.
Nagy titok nincs, ki is találhattátok közben. A 10 falikép 2 falfédő helyét fedi be. 205 x 55 cm a felület. 4 db. kép 35 x 55 cm, 6 db. 45 x 55. Nagy-kicsi- nagy- kicsi- nagy az ajánlott elrendezés, ezen belül tetszés szerint variálható. Összképet nem tudok mutatni, hely és fény hiányában nem sikerült közös fotót készítenem róluk.

Atât. Am lăsat la urmă favoritul meu. Taină prea mare nu era, aţi putut ghici pe parcurs:cele 10 tablouri textile acoperă locul a 2 peretari . Suprafaţa e de 205 x 55 cm. 4 bc. au mărimea de 35 x 55 cm, 6 sunt de 45x55. Mare-mic-mare-mic-mare e ordinea propusă, elementele de mărime potrivită fiind schimbabile între ele. În lipsă de spaţiu şi lumină poză în ansamblu nu am reuşit să fac.

7 megjegyzés:

dióhéj írta...

eszméletlen jók, már az előzőhöz is akartam ezt írni, de folyton kivág a blogger mostanában, majdcsak megjavul a netem egyszercsak :)

dióhéj írta...

eszméletlen jók, már az előzőhöz is akartam ezt írni, de folyton kivág a blogger mostanában, majdcsak megjavul a netem egyszercsak :)

dióhéj írta...

na de ennyire :)

katafolt írta...

:) Majdcsak megjön az a királyfi, majdcsak megöli azt a sárkányt... Köszi!

Bejus70 írta...

Hű, pedig csudaérdekes lehet egyben!

Czkriszta írta...

Nagyon tetszenek a "képek" az ötlet pedig igazán egyedi!Én legalábbis még nem láttam darabos falvédőt.Sajnálom, hogy most sem lehet megnézni!

katafolt írta...

Sajnálom én is, hátha majd kapok képeket később.
Kriszta, az ötletet kényszer szülte: utálok nagy darabokat varrni, ezért mindenképp fel akartam osztani valahogy. Első körben triptichonban gondolkoztunk, de nem tetszett, hogy úgy szélesebb lenne minden darab, mint amilyen hosszú. Hát 5 lett :)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin