Ugrás a fő tartalomra

Ünnepi hangulatban Messziről nem látszik, de nézzük csak meg jobban! Angyalkás anyag, pár aranyszánű pötty, ez a manó már készül a karácsonyra! A boltban.
Egyébként szívesen varrnék olyan igazi, hagyományos, piros-zöld karácsonyi manós takarót is. Lehet, hogy varrok is.Aztán, ha senkinek sem kell...sebaj, megtartom örökös karácsonyi vásárkísérőnek :).

 De departe nu se vede, dar să ne uităm mai bine! Material cu îngeraş, buline aurii, da, acest spiriduş se pregăteşte de crăciun. În magazin.
De altfrel aş face bucuroasă o pătură cu spiriduş din materiale tradiţionale de crăciun, verde şi roşu. Poate chiar o cos, pe urmă dacă nu se vinde o păstrez drept decor pentru viitoarele târguri de crăciun :).


Megjegyzések

Mammka üzenete…
Óóóóóóó!:)
A régi varrógépeden-fejléckép-eddig nem volt rajta ez a szép doboz,ugye?Vagy mégis?
katafolt üzenete…
De, ott volt, ugyanaz a kép. Az a gép sapkája :)
QUILTONLINE üzenete…
CAT DE FRUMOS ESTE....
ESTI TARE HARNICUTA SI TALENTATA KATA.

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!