Ugrás a fő tartalomra

Legyen karácsony!


Nálam ez a határ: októberben még semmiképp, Mindszentek után már lehet. Mehet is a boltba!

 Pentru mine în octombrie e mult prea devreme pentru produse de crăciun. După ziua tuturor sfinţilor se poate. Deci să meargă în magazin!

Megjegyzések

Czkriszta üzenete…
Ezek a gyerekek gyönyörűek!Festve vannak?
GloriArt üzenete…
jaj,de szép!!!!!
katafolt üzenete…
Köszi, nem, Kriszta, ilyen az anyag. Kár, hogy fogytán...
Csilla üzenete…
Tényleg kár, hogy fogytán, nekem is nagyon tetszik.
Én is azt mondom, hogy azért szeptember októberben még ne karácsonyozzunk. Nagyon utálom, hogy október derekán az őszi dekor mellet a nagy üzletláncok polcain már ott vannak a karácsonyi dekor tárgyai is, novembertől még bőven van idő mindent beszerezni, na e az üzlet az üzlet...

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!