Ugrás a fő tartalomra

Másik három*Még könyvjelzők, szintén a boltban.

Încă trei semne de carte, tot în magazin.

* Ez a másik három a lányom négyéveskori hólyagoshimlős szenvedéseinek nyelvi emléke. A homlokán levő számtalan pöttyöt kenegettem rázókeverékkel, amikoris szegénykém felnyögött: ne azt a kettőt, te, a másik hármat!
Megjegyzések

inecsg üzenete…
Nagyon szépek!
kastanie üzenete…
Odavagyok értük! Remélem a vásárlók is tolonganak majd!
katafolt üzenete…
:)
Még nem, Márta, de majd!
Abile üzenete…
Jaj, de jók!!
Aledi üzenete…
Jaj, annyira szépek!
Elena üzenete…
Imi plac tare mult semnele de carte pe care le faci! La multi ani draga Kati, sa ai parte de un an bun, linistit, cu sanatate si tot ce-ti doresti.
F.Gina üzenete…
Jaj, az a házikós, az nagyon-nagyon!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!