Ugrás a fő tartalomra

Szivek a fán Nem is igérek többet semmit :). Minek, ha úgysem tartom be... Mégis van másik szives modellem. Hogy tetszik?
A boltban. 
Lenne még jócskán mutogatni valóm, de most, ha választhatok a varrás és a fényképekkel vacakolás-posztolás közt a varrást választom. Már itt sem vagyok!

 Nu mai promit nimic :) Ce rost are, dacă tot nu mă țin de cuvânt... În ciuda spuselor mele iată un alt model nou cu inimiori. Cum vă place? 
În magazin.
Mai am noutăți, însă acum dacă ar fi să aleg între cusut și preluarea/prelucrarea/postarea pozelor, aleg cusutul. Am plecat!

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Ó, hát ennyi szív kell :)
serpil üzenete…
Stunning!:)
gubike üzenete…
Egyre szebbek és szebbek!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

Sajtó,megint

Ez egy ilyen hét.És nem tehetek róla,egészen gyerekes módon büszke vagyok :-D

Săptămîna aceasta mă tot văd în presă.Mă iertaţi dacă mă cuprinde o mândrie copilărească ?

Good Homes

Nem tartunk tehenet

Nem volt könnyű meggyőzni a tizenhatévest, hogy engedje ezt a bocit felrakni a boltba :).

N-a fost simplu s-o conving pe adolescenta mea să lasă această văcuţăîn magazin :)