2012. január 5., csütörtök

Még/már karácsony Akárhogy töröm a fejem, ennyire korán nem szoktam elkezdeni a karácsonyra készülődést. Most az történt, hogy egy kedves vásárlóm a neki varrt fenyő nélkül maradt és megkért, pótolnám, ha lehet, mielőbb a keletkezett hiányt. Varrtam hát két kisfenyőt, hogy legyen miből választania. Mindkettő tetszik, mindkettőt postázom :)
 Csak picit volt fura januárban karácsonyit varrni. Ami azt illeti, hozzá tudnék szokni, s talán nem lenne olyan zsúfolt a decemberem.
Úgyhogy ha netán lenne még valaki, aki már tudja, mit szeretne nálam készíttetni karácsonyra ( vagy más alkalomra is, persze) csak rajta!

 Oricât  mă gândesc nu cred să mă fi apucat vreodată de pregătiri de crăciun din ianuarie. Cum s-a-ntâmplat acum: o clientă fidelă a rămas fără brăduţul făcut în special pentru ea şi m-a rugat frumos să-l înlocuiesc cât pot de repede. Am cusut doi brăduţi ca să aibă de unde alege. A ales...amîndoi :)
 A fost  ciudat doar un pic să reintru în atmosfera crăciunului. Dacă stau şi mă gândesc m-aş putea chiar obişnui cu  ritm de lucru asemănător, poate mi-ar fi mai uşor în decembrie. 
 Deci dacă e cineva care ştie deja ce anume ar comanda de la mine pentru crăciun ( sau pentru orice fel de eveniment din acest an) poate să-mi scrie de acum!

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin