Ugrás a fő tartalomra

Mégis manós


Egy időre elment a kedvem a manós takarók varrásától... dehát vannak elkezdve, mégis be kellene fejezni, meg voltak kiszabva, azokat meg elkezdtem, s lám, mégsem marad a bolt manós takaró nélkül : ).

Pentru o vreme mi-a pierit cheful de pături cu spiriduşi...dar, cum aveam câteva începute şi între timp am mai croit materiale pentru altele, se pare că magazinul nu se va lipsi de ele :)

Megjegyzések

Aledi üzenete…
Hát ne is maradjon! Ez a te takaród :)
katafolt üzenete…
:), szeretném, ha az lenne.
Ili ( Hugi ) üzenete…
Persze, hogy manós!!! Hiszen ez a te manósod!!!!
Csíki mama üzenete…
Kedves Kata!
Kívánok örömökben gazdag Új Esztendőt!
Szeretném megköszönni azt a Lujiska babát amit Rebeka unokámnak vásároltunk karácsonyra, a művészeti suliban...
Életem legszebb élménye volt, ahogy magához szorította, megszerette...
Hát ezt szeretném megköszönni:))
katafolt üzenete…
Úgy is lenne rendjén, Ili!

Drága Csíkimama,köszönöm ezt a kedves visszajelzést, nagyon sokat jelent nekem. Öröm volt nézni, valóban, annyira sajnáltam, hogy nem volt nálam akkor fényképezőgép. De így sem fogom elfelejteni :) És Lujiska, ez olyan kedves :))

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Zöld-sárga(majdnem) bargello

Őrizgetem ezt a két összeillő anyagot egy ideje.Most elfogyott a türelmem,nem találtam több hozzájuk illő anyagot,hát kettőjükből született ez a harsány takaró és párna.S bár első pillantásra talán nem nyilvánvaló, bargello-technikával varrtam.
Nagy lehetőségeket rejt ez a módszer,már alig várom,hogy kékekből is kipróbáljam!


Aceste două materiale similare le am de ceva vreme.Nu am găsit nimic cu care să
se potrivească,de aceea am lucrat doar cu ele două.Poate nu pare,dar technica e...bargello!Îmi place rezultatul,vreau să încerc această metoda şi cu materiale albastre.

Bigger

Legyen végre bejegyzés is szegény, elhanyagolt blogomban! Csak röviden, mert idő, az nincs: született egy nagyobb bébitakaró. 93 x 128 cm ( a tőlem megszokott 80 x 110) Lesznek még ilyen nagyobbak, mi több, mostantól ez a méret is rendelhető. Több kép, ár a boltban.

În sfîrşit o însemnare pe blogul meu părăsit!
S-a născut un model nou: un baby quilt mai mare,de 93 x 128 cm ( modelul obişnuit are 80 x 110 cm). Vor mai fi şi altele, mai mult, de acum  şi această mărime se poate comanda. Mai multe poze şi preţ în magazin.

The Help

Katt a képre!
                     Click pe poză!